Мека светлина, топли наситени кафяви тонове и изобилие от естествено дърво, прави интериора на тези апартаменти просто фантастичен!

Комбинацията от кафяви и меки сиви тонове, прави така че да усетите интериора като топла прегръдка в която да се сгушите.

Топлината тук обаче, няма аромат на нафталин! Изборът на съвременно обзавеждане и разпределението на пространството, ви дава усещането за модерен изискан дом.

Не липсват всякакви съвременни екстри и удобства както и страхотни решения с осветеността на интериора. Топлината на комфортно убежище е постигната, чрез съвременни похвати и елементи.

Първият сгряващ душата дом, ни посреща с модерен извит диван в наситено шоколадово кафяво, бутикови масички за кафе и деликатно спотово осветление.

Зад комфортния диван, наднича артистичен принт на панда в компанията на съвременна скулптура, които внасят арт елемент в интериора.

Вграден мебелен сегмент, компактно организира дърва за огрев и приютява още картини и книги. Топлите дървесни тонове са в пълна хармония със завесите и килима в бледо сиво.

Естествените елементи под формата на сухи стръкове пшеница и шишарки, правят дома още по-приветлив и топъл.

Кухнята се скрива изцяло, когато не е в употреба, зад дървени панели. Това креативно решение, оставя всекидневната и трапезарията в центъра на вниманието и прави атмосферата супер релаксираща!

Следващият интериор носи есенен полъх и е потопен в дървена ламперия, която го прави изключително уютен и топъл. Естествената светлина тук е в изобилие и кара меките кафяви и сиви тонове да преливат едни в други по естествен начин.

Цветните акценти са в златисто кафяво и цвят капучино. Те са разпръснати из отделните кътове под различна форма.

Всекидневната е дефинирана от L-образен нисък диван, окичен с декоративни възглавници с различен размер и наситено кафяви тонове, за повече топлина в излъчването на къта.

Секцията на срещуположната стена, функционира гениално! Тя е изцяло от дървени панели, но част от тях са подвижни, което ви позволява да скриете телевизора, например ако не се използва в момента.

Простора, изобилието от дървен материал, вложен под различни форми, топлината на есенната палитра цветове…всичко това, превръща тези домове в перфектното място за отдих и релаксация, обвито в много топлина и уют.

Източник:http://www.home-designing.com/interiors-that-exude-warmth-through-soft-brown-grey-decor?fbclid=IwAR1WcJQeiOfkFvc5bzQPVAJLX_Y8xoJZb4AoiAGonGGYXBoHH5HIbro3r2Y

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.