Ще се влюбите в шантавия, свеж и младежки декор на този дом! Организиран в къща от трийсетте на миналия век, тази млада двойка новодомци се сдобива с невероятно цветна и приветлива атмосфера. Дизайнерите разглеждат площта на къщата като едно отворено пространство, което се къпе в естествена светлина. Подът е от класически паркет с шарка рибена кост и кореспондира с вградената секция. Тя пък е направена от пресована брезова дървесина в блед цвят.

Част от покритията са в бяло фолио, за да са своеобразно продължение на снежнобелите стени, всички стени във всяка стая са бели. Доста смело и обективно решение в услуга на светлината идваща от вън. Другият находчив елемент са стилните мебели и аксесоари в смели ярко бонбонени цветове. В този интериор цветните акценти са в оранжево, синьо, червено и жълто, което му добавя забавен и безгрижен вайб. Това включва и арт инсталациите, както и картините по стените.

Голямата вградена библиотека, позволява на помещенията безпрепятствено да преливат едно в друго. А отворените рафтове в горната и част, позволяват на слънчевата светлина да минава от една стая в друга по същия безпроблемен начин. Липсата на врати, отделящи помещенията, изцяло променя обемите и усещането за простор в този дом.

Прекрасното и стилно диванче в тюркоазено синьо е основният герой във всекидневната. Отговаря му малка ваза в същия нюанс и ярко жълт поднос, поставени върху деликатната кръгла масичка за кафе отсреща.

От кухненската страна на секцията виждаме и вградена пейка, която заедно с облегалката си са в приятен топъл цвят мандарина.

Домашните цветя са с богата и листна маса вдъхват още живот и свежест в обстановката.

Кухнята е разположена по протежението на едната бяла стена, допълнена с бледо сини кухненски плочки над сервизния отсег. Това позволява на къта за хранене, цвят мандарина, да се превърне в притегателна фокусна точка в помещението. Той разполага и с два семпли стола от срещуположната страна на дървената маса, които са в черно и кореспондират с подвижни черни лампи над кухненския плот.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.