Този апартамент е истински фестивал на пролетните цветове! Еклектиката е залегнала в интериора му и ще ви изненада с оригиналните си детайли и акценти.

Отделните зони са деликатно разделени от стъклени преградни стени и театрални червени завеси.

В архитектурата му, откриваме романтични марокански елементи и цветове. Арките и дъгите са пленителен декоративен елемент, който присъства във всеки кът.

Мароканското излъчване на този интериор е подчертано и благодарение на меките, плюшени текстури.

Тревисто-зеленият плюшен диван е „кацнал“ върху червен килим с богата орнаментика. Големи стайни растения, внасят допълнителна свежест в цветната гама на декора.

Този дом ни демонстрира, съжителството на няколко стила в една амалгама с пролетно излъчване. Голият бетонен таван и съвременната светлинна инсталация са прелестна добавака къ свежите пролетни цветове в интериора.

Декорацията му, от друга страна има почти бохемски при-вкус. Декоративни възглавници, зеленина, меки текстури и много простор са в основата на уюта тук.

Зад двете стъклени преградни стени, откриваме спалнята и домашния офис.

Съвременният дом, не може да съществува без обособен кът за работа. Тук, офис пространството е абсолютно функционално- две бюра, изобилие от място за съхранение и малък удобен диван, вграден в секцията и чаровен таван в наситен червен цвят!

Интериорът на този дом, ни разкрива няколко познати техники за справяне с липсата на естествена светлина. Изобилие от прозорци и мебели със семпъл, дискретен дизайн.

Интригуващ елемент в декора са прозорци в преградните стени към банята. Очертавайки се като най-тъмният кът в дома, дизайнерите са решили да пропуснат естествената светлина през стените.

Кухнята е супер кокетна! Скринове от естествено дърво в светли цветове с подчертано бохемски дизайн, окичват стената, пейката под прилежащия прозорец е украсена в възглавнички с шевици, малкият бар-плот е всъщност функционален мини-бар.

Спалнята е решена в тютюнев цвят и таван в цвят охра. На този фон, сивата спалня и килим с етно шарки се открояват по красив, но ненатрапчив начин.

Знаем, че преходните апартаменти-тип студио са много предпочитани в сега и този прелестен дом дава всички аргументи отговарящи на въпроса „Защо?“. Грабнете си идея и щипка вдъхновение от този интригуващ, романтичен интериор!

Източник:http://www.home-designing.com/lively-eclectic-red-green-interior

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.