Забележителните гледки, които предлага природата на Нова Зеландия са в основата на проектирането на тези великолепни вили.

Тези вили, напомнят на супер луксозни комплекси за отдих и релаксация- те са просторни, големи, а невероятните природни картини ви осигуряват величествена гледка от почти всеки ъгъл.

Вилата в коятоще надникнем първо е с внушителна площ. Само слънчевата и веранда заема 201 кв.м. с външен басейн от 40 кв.м.

Една модерна вила не може да мине без кът за разговори. Такъв е обособен до павираната пътека и е оборудван с разкошна камина за студените вечери под звездите.

Всекидневната разполага с гледка, която просто спира дъха- величествена планина се издига над тюркоазено-синьо планинско езеро!

Вилата с обща площ от 495 кв.м. е оборудвана с модерни висящи камини във всяка стая, за да допълни луксозното излъчване на интериора. През зимата планините са покрити със сняг и камината е просто задължителна в този климат.

Интериора залагана монхромни съчетания и минимализъм. Цветовата палитра гравитира около неутралните цветове. Вътрешността на вилата е решен като студио. Всекидневната се слива с луксозна кухня в черно и бяло, а пред нея е разположена семпла, но голяма трапезария.

Една от най-пленителните особености в този проект, са сгъваемите френски прозорци, които в слънчево време, ще ви осигурят обяд сред птичи песни и кристално чист въздух!

Другата вила в която се разхождаме днес е “Premium Villa”. Тя е с площ 69 кв.м. но дизайнът и е смайващ! В тази разкошна модерна вила, ще може почти да се слеете с природата навън. Прозорците със специален монтаж ви дават гледка на 180 градуса!

Тук слънчевата веранда, ще ви изправи пред разкошен пейзаж, на който да се насладите с чаша вино в ръка.

Индустриалният и стил, тъмният екстериор и компактен дизайн, правят тази вила неповторима.

Ако не можете да се разделите с гледката, не се тревожете- има външен душ, който да ви освежи !

Източник:http://www.home-designing.com/spectacularly-scenic-villas-in-new-zealand-visualized

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.