Повечето апартаменти разполагат с тераси и много хора не обръщат толкова внимание при проектирането и декорирането на техните тераси като цяло. Това, което трябва да имате предвид е, че можете да декорирате вашата тераса, без да се налага да отделяте много време за това. Дори не се изискват много усилия, за да направите вашият балкон да изглежда добре. Ако се вгледате в снимките от галерията за справка може да се почувствате загубени, като помислите, че няма да бъдете в състояние да пресъздадете дизайна; просто все още не се отказвайте. Ще се изненадате като разберете, че има изобилие от похвати, когато става въпрос за вътрешна и външна декорация на дома ви. Придайте уют на вашата тераса като добавите диван, малка масичка за кафе и дървена тематична стена.

декориране на терасата

И така, кое е първото нещо, което трябва да имате предвид, когато декорирате балкона си? Защо да не започнем с голата стена? Вие имате възможността да не оставяте стената гола и скучна – помислете за интересно произведение на изкуството, които можете да поставите на стената. Ако се притеснявате, че предметите на изкуството са твърде скъпи, не се притеснявайте повече. Има много сайтове, които продават сравнително достъпно изкуство. Направете акцент на терасата си като добавите нещо антично или старо. Много антични мебели дават усещането за автентичност на мястото, където са поставени. Потърсете подходящи антични предмети, който подхождат на вашия стил.

обзавеждане на тераса с палети

Не забравяйте, че декорациите не трябва винаги да бъдат скъпи, понякога зависи също от това коя мебел пасва на дизайна най-добре. Ако сте творчески ориентирани, опитайте се да се създадете и измайсторете нещо сами. Няма нищо по-икономично, от “направи си сам” реализираните проекти. Хубавото на дейностите “направи си сам” е, че можете да ги персонализирате, за да направите дизайна по-ценен от емоционална гледна точка. Можете да добавите името си и това на вашите близки на изработената от вас масичка за кафе или на стола за терасата.

обзавеждане за тераса

Наслаждавайте на вашия малък проект за декорация на терасата и я направете да изглежда невероятно!

Източник: http://www.cuded.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.