Белият цвят е символ на чистота и непринуденост. Бялото предизвиква в повечето хора усещане за лекота и тишина‚ спокойствие и светлина. Това е цветът на искреността‚ символ на истината и невинността. Бели са ангелите, свежестта и пролетта.

страхотна бяла кухня

Белият цвят в интериора е наистина отлично решение, тъй като страхотно се комбинира с всички други цветове, а и успокоява очите. Разбира се, трябва да бъдем предпазливи и внимателни при готвенето, ако използваме белият цвят за мебелите в кухненското пространство. Представяме ви няколко бели кухни – от класически до съвременни. Да, те имат нещо общо помежду си и то е блестящото използване на белия цвят. Насладете им се и почерпете вдъхновение!

семпла бяла кухня

Белите шкафове са класически избор за кухнята. Осигурявайки неутрален фон, белите кухненски шкафове могат да бъдат оставени без каквито и да е цветни акценти, или да се облекат с цветно изкуство и аксесоари. Дали ще решите да декорирате всичко в бяло или ще сложите цветен акцент в кухнята – всичко зависи от вашето настроение. Сигурни сме в едно – за да внесете повече светлина и да отворите визуално пространство – е препоръчително използването на белите тонове.

рустик бяла кухня

В този жизнерадостен дом, кухненските шкафове са поръчкови, а висящите осветителни тела са от Louis Poulsen.

бяла модерна кухня

Истината е, че белият цвят, използван в интериора на кухненските пространства, всъщност се оказва не толкова скучен, колкото си мислите. Без значение от това какъв стил е вашата кухня – съвременна, модернистична, ретро и пр. – спокойно можете да заложите на белите шкафове.

Източник: http://www.elledecor.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.