Няма по-добър и по-лесен начин да направите акцент в спалнята, от това да използвате една смела и красива табла. Семплите дизайни могат да бъдат изискани и елегантни. За да сте уникални, използвайте стари врати, прозорци или други неочаквани елементи, за да направите фантастичен декор за леглото си. Разгледайте нашите предложения за табли за легла и бъдете вдъхновени да приложите някоя от тях!

Таблата, направена от рециклирани материали може да добави чар и уникален стил към спалнята ви. Стара врата, освежена с малко бяла боя, е страхотен ретро мотив.

табла за легло

Кой би предполагал, че металът може да е толкова стилен? Дизайнерът Kara Paslay създадава уникален рустик и същевременно модернистичен декор с тази бляскава табла. Силуетът може да е традиционен, но това прави таблата необикновена. Да, това наистина е индустриален шик.

лъскава табла за легло

За да направите леглото акцент в малкия апартамент, табла, която се простира по цялата височина до тавана създава страхотен визуален ефект и подчертава пространството.

идея за табла за легло

Табла за лего от капаци на стари прозорци – идеалният избор за къща на плажа или спалня във вашата вила. За да се създаде още по-интересн ретро ефект, ги боядисайте като използвате техниката „суха четка“, след това посипете пясък на външните ръбове на кепенците.

табла за легло от кепенци

Тази табла, изработена от дървени палети за транспортиране, е невероятно забележителна в спалнята с морска тематика. За създаване на завършен вид, дизайнерът Lakeitha Duncan съединява палетите с две дървени шкафчета за по естествен завършек.

табла за легло от палети

Да, рустик стилът се превръща в нещо съвременно! Кой ще познаe, че тази модерна табла е била някога прозорец на вратата на плевня? С монохромна цветова схема, този бивш селски прозорец сега прави таблата отличителна и модерна.

табла за легло от врати

Тази табла, е стара дървена рамка на камина, която е намерена в дома по време на строителството. След известно опесъчаване и свеж слой боя, камината се е превърнала в акцент в спалнята.

нестандартна табла за легло

Ефектната табла може да бъде точно това, от което се нуждае от вашата спалня. Харесахте ли предложенията за табли за легла? Бъдете смели и креативни!

Източник: http://www.hgtv.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.