Накарайте вашите книги и енциклопедии да се чувстват специални. Разгледайте тези творчески предложения за секции за книги и бъдете вдъхновени!

Подреждането на книги като произведения на изкуството над дивана е страхотен акцент. Много харесваме комбинацията между тези разчупени рафтове (изработен от ски!) и равномерно поставените книги и фоторамки.

интересни лавици за книгиНаправете си вградена библиотека като използвате дадена ниша във вашия дом. Добавете бляскави готик аксесоари и кадифен стол и със сигурност няма да останете равнодушни към такъв кът за четене. Семпло фолио за прозорец ще ви предложи малко уединение, но и ще позволява на светлината да влиза вътре в помещението.

секция за книги в нишаНе се страхувайте да смесвате стари с нови секции за книги. Въпреки традиционните характеристики, които носи ретро секцията, модерната библиотеката се вписва много добре в обстановката.

рафтове за книгиПодредете книгите по цветове, като започнете с най-светлият в горната част и продължите надолу до завършване на ефекта. Тази идея може да се приложи и ще изглежда страхотно за всички стилове библиотеки.

креативна секцияВъзползвайте се максимално от всеки сантиметър, като използвате вградена библиотека, комбинирана с шкафове от пода до тавана. За детски стаи, това дава повече пространство за игра, но също така е отлично решение и за малки кухни.

вградена секция за книгиКакто се казва “небето е границата”, и това наистина е така ако става въпрос за модулна етажерка като тази. Бяла, семпла и ефектна.

модерна секция за книгиИзползвайте архитектурата и особеностите на стаите. Нишите до двете страни на камината са идеални за вградена библиотека.

голяма секция за книгиТази красива oстъклена секция за книги във викториански стил (от колекцията Ralph Lauren Home) е бил вдъхновена от английски дизайн от деветнадесети век. Тя е идеална за големи книги с твърди корици. Ефектът се постига благодарение на стъклените врати и щедрите викториански пропорции.

ретро секция за книгиБъдете смели и експериментирайте при избора на секция за книги във вашия дом. Само така няма да останете незабелязани! Използвайте необичайни материали и дръзки цветове!

Източник: http://www.houseandgarden.co.uk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.