Предлагаме ви колекция от столчета и табуретки предназначени за деца и прохождащи мъници. Много от нас не се замислят, но децата също имат любими елементи от интериора. Също като нас- възрастните, които си имаме любим стол, местенце на дивана или кътче за четене на книги например, малките откриватели имат нужда от пристан. Мястото, където да събират сили за нови приключения, може да бъде закачлив и интересен стол или табуретка край детска масичка. По принцип, да ги спрем на едно място е предизвикателство, но именно заради това, подбрахме колекция атрактивни и малки столчета за детската стая.

Едно от предложенията на Ikea е изключително добро. Представлява столче, което въпреки масивния си вид е олекотено и изключително устойчиво. Детето ви може буквално да го оставя на всякъде, издържа на дъжд и сняг, лесно се почиства и е изработено от безопасна пластмаса, използвана още и за направа на бебешки шишета.

Ако държите на модните тенденции, може би ще предпочетете нещо дизайнерско. Можете да намерите умалени модели на авторски столове, които биха били достатъчно заоблени и безопасни за малките палавници.

Предлагат се и столове, които са отлети от едно единствено парче палстмаса без ъгли, безопасна разбира се. Те изглеждат доста весело, удобни са и се предлагат в прекрасни цветове.

Можете да намерите и малко по-предизвикателните метални столчета с облегалка. Ако по някаква причина пластмасата няма дълъг живот в детската стая. Това трябва да е премислен ход, защото макар красиви и компактни, тези столчета са малко по-тежки и могат да създадат предпоставки за наранявания. Предимство е, че влизат едно в друго, което ги прави лесни за съхранение.

ако сте амбициозни родители и искате детето ви да привикне към обстановката на училището, което му предстои, може да се спрете на готови комплекти от детско бюро и детски офис стол. Те няма да изглеждат толкова строго и сериозно като в училище, но все пак ще координират малчуганите и ще ги подготвят за средата, а защо не и отговорностите.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.