Ако имате гола тухлена стена и метални тръби у дома, със сигурност домът ви притежава индъстриъл вайб. Можете да подчертаете това неподправено излъчване. Стилът индъстриъл е супер специфичен, независимо от това, дали обзавеждате ергенска бърлога, току що сте заживели заедно с половинката си или вече имате малчугани, ще спечелите. Защо ли? Ами, защото този стил ви дава много свобода и независимост в избора на детайли и мебели. Можете да използвате дори вещи втора ръка, защото те имат история и ососбен собствен чар.

Нашата колекция е посветена на елементи, които биха подсилили това бунтарско и освободено излъчване. Ако се чувствате комфортно сред материали като дърво, метал, стъкло, кожа и бетон, сте на правилното място.

Можете да изберете настолна лампа, която е сякаш изскочила от Викторянската епоха. Съчетание между медни и стоманени елементи, тя е идеална за работното ви бюро.

Изработена от тръби и водопроводни части, този настолен робот-лампа е не само характерен, но и забавен.

Ако ви е нужна нощна лампа, може да се възползвате от тази красавица. Супер семпла и стилна с подчертано олд-скуул форма на крушката.

Настолната ви лампа може и да наподобява скрепец или система от лостове и макари. Това също би допринесло за индъстриъл усещането у дома.

Можете да намерите полилей от тръби или зъбни колела и тематични крушки и да придадете на хола съвременен шик и непринуденост.

Доста интересно решение е да се използва сценичен прожектор за осветление у дома или нещо, което напомня на такъв.

ако успеете да се сдобиете с лампи с метална предпазна решетка би било истинска шестица от тотото. Такива се срещат в мини или тунели и са автентично индустриални.

Ще подчертаете вайба и с почти всякакъв вид светещи надписи и табели. Те сами по себе си са елемент, който ще накара всяка стена в дома ви да изпъкне.

Освен декоративните елементи, има много обекти, които могат да послужат за мебели- палетни колички, вмето маси, стълба, вместо етажерка, можете да преобразите малки варели в малки и удобни табуретки.

Индъстриъл вайбът ви позволява всичко, използвайте всичко и го аранжирайте по непретенциозен начин и получавате уютен и модерен дом.

 

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.