Този сюрреалистичен интериор е визията на руснаците от Only Design. Не е трудно да се досетим, че целият арт има общо с тоталитарния режим и комунизма.

Сюрреалистичното излъчване се дължи на една особена амалгама от тенденции и течения в дизайна. Имперски внушения в комбинация с модерни минималистични нотки изграждат този неповтрим интериор.

Например, класически скулптури получават нов живот, чрез иновативни и модерни цветове. Някои от строгите елементи са издържани в супер свежи и съвременни цветове, които са тотално неконвенционални.Традиционният комунистически стил във всекидневната е преобразен със замаха на детайлната орнаментика и внимание към всеки елемент. Стените са облицовани в бяла ламперия, разполагате с красиви арки и старомодната камина.

 

Антични огледални панели отразяват светлината, която е пречупена и отразена в кристален полилей. Винтидж елементите в интериора са навсякъде. Изобилие от огледала в цял ръст поставени в старинни орнаментирани рамки. Масичките за кафе са особено интригуващ елемент. Основата е всъщност бюст на Сталин, но в нестандартен металически цвят. Тук вече, можете да усетите леко сюрреалистичната нотка в интериора, особено в присъствието на домашния любимец, порода булдог.

Всекидневната граничи с кухнята, която е в бяло. Стилът тук отново е буржоа, изтънчен и супер шик!

Неокласическата тема в интериора е подкрепена от класически портрети и миниатюри от мрамор във формата на антични статуи.

Около забележителната маса за хранене са наредени напълно прозрачни столове. Те са способни да пропускат светлина безпрепятствено и отразяват магично слънчевите лъчи.

Съвременната кухня е отделена визуално и чрез промяна на подовата настилка. Красивият паркет отстъпва място на неутрални сиви плочки в кухнята, които са в пълен синхрон с белите кухненски шкафове. Стените са покрити с фрезки и орнаменти са направо незаменими в отдаването на изтънчен вид на апартамента. Всички периферни мебели са в по-тъмни нюанси, които им придават дълбочина и карат белия цвят направо да грее в кухнята.

Насладете се на сюрреализма в съвременната му форма в този интериор!

 

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.