Декоративни клонки памук?! Да, изглеждат невероятно, на практика са вечни и са доста близо до истината като краен резултат- даже по-добри от оригинала!

Декорацията на дома със свежи цветя е трудна работа. Защо ли? Ами на първо място е скъпо удоволствие, времеемко е и със сигурност ви трябва аранжор, за да постигнете максимално внушение в интериора. Защо не опитате да си изработите нещо различно, стилно и изглеждащо супер естествено. Всички знаем, колко захаросани изглеждат изкуствените цветя. Това се дължи предимно от факта, че са изработени от пластмаса и полимери и просто не изглеждат реалистично.

За сметка на това памуковите клонки, които ви предлагаме са от естествени материали и са много силен конкурент на естесвените цветя в домашна обстановка. Може би едно от най-сериозните предимства на памуковите клонки е, че се вписват перфектно във всякаква обстановка и декор, а и са наистина лесни за изработка.

Стартирайте с подбор на клонки и пръчки, които можете да съберете навън. Ще ви трябват и една две шишарки, които ще срежете и ще запазите индивидуални люспи от кората им. После пристъпете към формирането на памучните кълба, които ще са вашите разпукани пъпки памук.

Тук имате варианти, за оформянето им може да ползвате памук от аптеката, силиконов пух или просто бяла вълна. Забележете, вълна- не прежда! Формовайте топките небрежно и ги залепете за клонките с помощта на топъл силикон или секундно лепило. Тук идва интересната част, която ще ги съживи в новата им роля. Вземете от люспите на шишарката, която разфасовахме в началото и с помощта на пистолет с топъл силикон или лепило, направете леглото на памучната топка в основата и. Няма нужда да сте супер прецизни или сръчни тук, просто се старайте да превъплътите памучната пъпка възможно най-реалистично. Също така, може да изберете да закрепите люспите за памучната топка веднага щом я оформите, а после да залепите цялото нещо към пръчицата. Направете проекта както ви е по-удобно.

Завършека на цялата дейност е забавен! Дами, извадете гримовете! Харесайте хубав кафяв цвят сенки, може и леко златист, вземете от него с четка за грим и напудрете памучните помпони леко. Не прекалявайте, просто им дайте лек отенък като ги поръсите или духнете четката в тях.

Сега е моментът да си изберете красива ваза или контейнер, поставете всички стъбла вътре и украсете която повърхност решите! Приказно, сега разполагате с естествена декорация, преносима, изработена от вас и супер устойчива!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.