Едно от нещата, които всеки може да изработи е полилей. Звучи странно, но е факт! В тази статия ще ви дадем няколко невероятни идеи за полилеи, които можете да изработите сами, независимо колко сте добри с ръцете си. Правилно прочетохте, това са „направи си сам“ проекти подходящи и за начинаещи.

Полилейят с пайети е супер забавен за направа, но е времеемък. Имайте го предвид, освободете си поне един цял следобед за направата му. Изглежда прекрасно и ще имате нужда от: телена мрежа; ламинирана оризова хартия, нещо с което да изрежете дупки в различен размер, шевна машина, конец и алуминиево фолио по желание.

Медният полилей е друга лесна опция. Трябват ви медни тръби, фасунки и крушки. Броят на последните две, зависи от вашите предпочитания заосветеност на помещанието. Лесен и супер ефектен полилей!

Ако искате да осветите градината или парти под шатра, ви трябва стар полилей, който ще заживее нов живот със свещи. Тук, ще има малко пребоядисване, за да може новият полилей да изглежда свеж и малко лепене на мини стъклени чашки със топъл силикон. Закрепете чашките за гнездата за фасунки и поставете свещите вътре! Това е всичко, което се иска от вас, за да получите романтичен и красив полилей в градината.

 

Стар, пребоядисан полилей, може да ви свърши работа и с енергоспестяващи крушки вместо свещи.

За „направи си сам“ проектите за полилей, можете да използвате кристални или дървени елементи. Всичко което трябва да създадете вие е оплетката и шарката, следват електрическата част, фасунка и крушка или няколко.

Супер популярни са колелата от каруца или карета, които имат крушки вместо спици. Те са етно, но същевременно носят нещо средновековно и трубадурско в себе си!

Вариант за комбинацията дърво-стъкло са и буркани закрепени за стабилна и масивна дървена плоскост или талпа. На сноп или правилно разположени в редове е нещо, което вие ще решите в зависимост от ефекта, който целите.

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.