Есенните декорации не са това, което бяха. Всъщност, до някъде са се превърнали в доста банални и скучни. Ако решите да декорирате дома си есенно и направите обиколка на магазините за подаръци и сувенири, ще откриете доста предсказуеми решения. Купи и бурканчета с ароматни смеси, герлянди от есенни листа, пластмасови тикви…в общи линии елементите, които баба ви използва, когато се сменят сезоните. Да предположим, че това е декорация, която не е точно по ваш вкус. В тази статия, ще ви разкрием, че с визитата до някоя разпродажба и малко златна боя, можете да придадете на дома си вид, който е шик, есенен и изобщо- резултат с който да се гордеете!

Разгледайте декорацацията, която няма да видите в къщата на баба си!

Не сте фен на изкуствените тикви? Пробвайте да ги боядисате в неутрален цвят и да ги украсите с бродерия. Резултатът е толкова добър, че ще искате да сложите по една навсякъде. 

Кажете „Не“ на гирляндите от есенни листа! Вместо това, изпозвайте красиви пера. Може би толкова ще ви допадне, че ще го запазите през цялата година.

Ако наистина имате използваема камина, тази идея може да ви дойде в повече, защото така или иначе се разправяте с дърва. Ако обаче не разполагате с такава, можете да се възпозвате от красотата на естественото дърво в интериора. Просто подберете клони които ви харесват, оцветете единият край на някои от тях със златна боя и ги струпайте в кофа в ъгала на всекидневната. Това е инсталация, която може да запазите за през цялата зима.

 

За тези от вас, които разполагат с веранда имаме супер шик предложение! Да, въвлечени са изкуствени тикви, но са трансформирани в цветарници и са в страхотни металически цветове.

 

Есента е сезонът на домашните събирания. В случай, че ви предстои събиране около масата и ви трябва декорация- имаме стилно и ефектно решение! Никога не може да сбъркате с броката и бляскавите прахове, те просто првят всичко супер празнично. А перото топнато в брукат като декорация за маса е просто шеметно красиво и в същото време доста смплъл избор.

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.