Столът във формата на яйце Монтак е повишил търсенето сред хората на подобен тип мебели; Уест Елм са горди да представят този изключителен и истински удобен стол, който обгръща цялото тяло с лекота и мекота веднъж щом седнете в него. Този тип мебели са главно за градината, но все пак може да го поставите в всекидневната с морска тематика. Така или иначе, обаче, столът във формата на яйце допълва пролетната и лятната атмосфера във Вашата градина и става свидетел на Вашите най-щастливи моменти и най-запомнящи се вечери на свещи или диви партита на лунна светлина. Столът във формата на яйце Монтак е направен от висококачествена ракита; изключително лек, истински удобен и просторен за всяка част от тялото Ви; столът е предвиден да стои навън на открито; той има неръждаема рамка, която е достатъчно устойчива на ярко слънце и силен дъжд.
И още нещо – може да украсите ново-закупения си стол с разноцветни възглавнички, които определено ще допълнят чувството на удобство в летните месеци и дивите нощи. Столът Монтак е във формата на яйце не само, за да осигури най-голямото удобство, но също и за да Ви напомни за онова усещане, все едно сте в майчината утроба и по този начин да извлече всичкия стрес и напрежение от всекидневната Ви натоварена работа.
Великата природа никога на е била същата, толкова красива и пълна с удобства – столът във формата на яйце е всичко, от което се нуждаете за Вашата почивка и медитация. Този прекрасен стол по някакъв начин Ви кани да седнете на него, или по-скоро, в него, тъй като той прегръща и обгръща цялото Ви тяло, за да прекарате приятно време в четене на любимата Ви книга или в разговори в най-скъпия на сърцето Ви човек.


Източник: http://www.icreatived.com/2013/03/montauk-nest-chair.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.