Днес разглеждаме топ колекция от няколко стилни кухни с открити рафтове!

Има дизайн на кухни, който е смел, предизвикателен и различен. Той подхожда на скандинавските открити тухлени стени и допълва борда от бели фаянсови плочки, както и белите дървени плотове в кухнята. За какво говорим? За кухни с открити рафтове разбира се. Ще ви разкрием как този подход може да направи от кухнята ви вдъхновяващо място.

Внесете арт усещане, като оставите повърхностите в цвят горчица. Подходете с фантазия и експериментирайте с геометрични фигури… Вдъхновете се от Ню Йоркските закусвални със техните дълги рафтове с наредени висящи тигани и бял фаянс. Ето как да избегнете кухненските шкафове с тези професионални съвети.

Потърсете Дзен атмосферата с липсата на шкафове. Два леки дървени панела с рафтове като продължение на дървения под могат да съхраняват много неща. Лесно се местят, просто премествате рафта на желаното място, захващайки го за вече пробитите дупки. Тези рафтове могат да излагат различни декоративни елементи, не само тенджери и тигани.

Нямате достатъчно място за декорация, извадете сервизите си на показ!  А кухненската маса наопаки добавя рафтове и в кухнята има елемент на изненада. Дървото и хромираните елементи внасят съвременен привкус и са прекрасна сцена за показ на различни билки, чайове и др.

Ако белият цвят ви идва в повече, направете широка линия в портокалово право през средата като тази откачена кухня. Сервизите в бяло и жълто са на показ, както и няколко арт детайла, а всичко което не си пасва цветово е отделено в дясно. Декорацията се променя – преминава от кухненска към домашна библиотека.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.