Предлагаме ви няколко идеи за обзавеждане на апартамент с две спални под и площ 100 кв.м. Основната идея при тези идеи за алтернативно разпределение на пространството и обзавеждане е максималното освобождаване на подовата повърхност и създаване на просторна атмосфера. Така апартаментът ви не само ще изглежда по-голям, но ще добие и параметрите на по-голямо пространство, идеално за семейни забавления или сбирки с приятели. Ползите от такъв тип планиране на пространството и преходност на стаите е, че всъщност архитектите успяват да вмъкнат допълнителни стаи, малък офис или детска стая с малко бюро например. Дори да сте само почитател на натуралния интериорен дизайн със сигурност ще намерите вдъхновение в тази статия.

Този апартамент в Тайван е 80 кв.м. отворен план на площта, чисти линии и приветлива атмосфера. Понеже собствениците му често летят до Япония по работа, интериорът му е вдъхновен от японския минимализъм. Отличен и практичен избор за апартамент с две спални и кабинет. Естественото дърво и семплите мебели го правят лесен за всякакъв вид интериорни промени, защото се съчетават с почти всичко. Апартаментът е окъпан в слънчева светлина, а дизайнерът е избегнал остротата на белия цвят, като го е заменил с по-топъл нюанс. Въпреки семплият подход в апартамента не липсват интересни и закачливи щампи и плюшени играчки, интересни книги, има усещане за „в къщи“. 

Докато половината всекидневна е заета от медийни забавления, другата част е приятна трапезария за трима, а високото бюро може да се използва като допълнителен страничен плот. Долу по коридора ще намерите кабинета и двете спални, които са уединени и спокойни. А когато собствениците са уморени от работа, могат просто да излязат на балкона за глътка свеж въздух.

Съхранението на вещи е решено в комбинация от открити етажерки и чекмеджета за по-дребните вещи. Около бюрото е организирано още малко пространство за съхранение на неща, които е важно да са лесно достъпни. Спалните са изключително стилни, а обзавеждането е много семпло, лавици, кутии и шкафове идват на помощ при съхранението на вещи.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.