Имате една единствена стена, която трябва да побере кухнята у дома- шкафове, уреди, мивка…не е най-вдъхновяващата ситуация на света нали?

Кухните, които трябва да заемат само една единствена стена, са по-голямо предизвикателство за креативността ви. Как да ги направим, уютни същевременно функционални и стилни?

Днес, ще ви предложим колекция от решения на този ребус!

Подбрали сме кухни с индивидуалност, много характер в дизайна и никакви компромиси по отношение на удобствата и нуждите.

Разбира се, ще ви дадем и съвети, които да ви насочат в проектирането на пространството им, както и практични идеи за аранжирането му.

Съвременният дизайн на кухненски уреди, както и разнообразието от размери, може лесно да удовлетвори нуждите на всяко пространство. Винаги може да се спрете на вградени такива, за да спестите пространство.

Ако ви предстои да проектирате малка полезна кухненска площ, мислете минималистично и семпло. Един рафт, разположен по протежението на кухнята, може да приюти всякакви декоративни елменти, красиви купи, готварски книги и цветя.

Популярен и много забавен начин да промените атмосферата в малката кухня, е да сте една идея по-креативни с финиша на кухненските шкафове. Боядисайте ги със специална боя- такава, която ще ги превърне в дъска за рисуване и писане с тебешир. Може да изберете и такъв тип покривно самозалепващо фолио.

Ако разполагате с една стена за шкафове, може да бъде трудно да поберете всичкко, което се акумулира като посуда в кухнята. Възползвайте се от височината на стената. Рафтовете са добър вариант, но бъдете разумни в позицията на всичко, което те ще носят. Логично е, да поставите най-рядко използваните вещи, най- високо. А и винаги може да приспособите елегантна стълба, която да ви помага да ги стигате лесно.

Гърбът на кухнята, може да се превърне в единственото пано, където да проявите креативността си. Бъдете смели, сложете мозайка, цветни плочки, флорални мотиви. Поиграйте си с различни варианти на фаянса.

Разгледайте колекцията ни, за повече идеи и вдъхновение!

Източник:https://www.home-designing.com/one-wall-kitchen-layout-design-ideas-pictures

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.