С настъпването на по-студено и мрачно време, ни се иска да се сгушим в далеч по-уютната обстановка на дома.

Все по-често ще търсим топлината на живия огън в камината, мекия допир на кашмирено одеало и аромата на типичните за сезона топли напитки. Етно-рустик декорът със сигурност ни дава най-доброто есенно-зимно усещане!

Днес ще ви пренесем в топлината на декор, който носи типична за запада селска къща. Скосени тавани, гредоред, камини, изобилие от дърво и естествени материи са само малка част от характерните за това стилово комбо елменти.

Подбрали сме колекция от идеи за декорация на всекидневна с етно-рустик вайб. Ще отпразнуваме комфорта, уюта и топлината в интериора на тези всекидневни!

Една от класиките в декорацията на етно пространства е да решите декора в бяло! Снежно бял цвят за стените и тавана, дървени греди и колони, които прелестно се открояват и разбира се, плафони напомнящи градински фенери.

В една селска къща или както повечето от нас я познават- ферма, центъра на композицията е камината! Обърнете внимание на декорацията на това кътче, независимо дали то ще приюти истинска камина или не, нека изглежда възможно най-автентично.

Не се колебайте да поставите акценти в черно. Мебели с обков, елементи от ковано желязо, полилей или помощни мебели в черно.

Етно-рустик нотките се крият в етажирането на декора. Сложете не един, а няколко килима с различен размер и кореспондиращи тонове и шарки пред камината. Не пропускайте имитацията на кожа и всякакъв вид декоративни одеяла, които ще създадат онова топло усещане, което имат планинските хижи.

Мебелите са важен компонент от декора. Старинни дървени скринове, сандъци и масивни дървени маси за кафе, столове от ратан и дърво, са в тона на етно-рустик стиловата комбинацията.

Ако искате да държите нещата семпли, може да се спрете на по-обран съвременен дизайн, които залага на текстури, изчистени линии, повече въздух в пространството и елегантен модерен дизайн на мебелите.

Източник:https://www.home-designing.com/farmhouse-living-room-ideas-tips-accessories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.