Ако живеете в малък апартамент, извличане на максимума от наличното пространство е едно от нещата, които ще ви помогнат да живеете на широко там. Това означава, че не трябва да пренебрегвате дори пространството в ъглите. Лесно можете да монтирате стилни ъглови рафтове там.

стилни ъглови рафтовестилни ъглови рафтове

Ъгловите рафтове трябва да извличат на максимума от пространството. Те са наистина функционални и могат да бъдат и декоративни. Можете да ги използвате като допълнително пространство за съхранение във всяко помещение в дома си. Могат да бъдат в разнообразни форми – лесно ще намерите правилните, които да използвате в интериора на дома ви. Ето няколко дизайна, които можете да изберете за вашия дом.

стилни ъглови рафтове

стилни ъглови рафтове

Тези стилни ъглови рафтове не само ще предоставят допълнително пространство за съхранение на вашите книги и други декоративни предмети, но също така ще служат като красив декор за стените. Всяка стая в дома ви има празно ъглово пространство, в кооето перфектно да се побере някой рафт. Добавете ъглов рафт в хола или в коридора – чудесна библиотека за съхраняване на книги. Или може да го разположите в спалнята си, като част от вашето офис пространство, или може би до леглото си, за да служи като алтернатива на нощното шкафче.

стилни ъглови рафтовестилни ъглови рафтове

И разбира се, сложете ъглови рафтове в кухнята си, особено ако тя е по-малка. Те ще ви осигурят допълнително пространство за всички онези чаши за кафе и чинии. Добавете няколко осветителни тела над или под тях за още по-неустоим ефект!

Снимки: myamazingthings.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.