Да, романтиката е просто една уютна зимна колибка! Хората не спим зимен сън, но може да се изкушите да го направите, когато видите всяка една зимна колибка от галерията. Като цяло, уютът не е качество, което свързваме с модерна архитектура, но тези сгради успяват да не се поддадат на това очакване. Вижте тези модерни, но същевременно топли и гостоприемни зимни колибки.

Планинините ни зоват! Нямаме търпение да подишаме чист въздух, да поизмръзнем и след дълга разходка да се сгреем до камината. Надяваме се домакините на тези къщи да имат на разположение родопски одеала…

Тази малка модерна къща за гости, разположена в гората в северната част на щата Ню Йорк, е мечта на всички любители на четенето. Отвори в солидните дъбови стени на кабината служат за библиотечка, а има и печка на дърва, за да се стоплите дори в най-студените зимни дни.

Тази малка колиба не е точно колиба, но малка пристройка, предназначена да служи като къща за гости, в Split View Mountain Lodge – къща за семейна почивка в планините на Норвегия.

зимни колибки

зимни колибки

Тази семпла продълговата къща е вдъхновена от една плевня, намирена в рамките на имота, преди да е построена къщата. Издадения покрив създава уютна атмосфера, черните стени правят прекрасен контраст с околните гори, а тази стена от прозорци от едната страна на къщата сякаш кани всичко вътре…

зимни колибки

Спиращи дъха сгради – в тези жилища ви очаква незабравима и романтична ваканция.

Чрез: www.apartmenttherapy.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.