Стил, иновации и цвят се събират, за да се създаде този уникален дизайн на мебели за вътрешен двор. С една обща мечта и цел в ума, френския производител на мебели EGO Paris и дизайнер Fabrice Berrux си партнират за да създадат комбинация от модерни градински модули.

градинска мебел

градинска мебел

Вземете вдъхновение от тези шестоъгълни форми и – те се вписват перфектно заедно във всяка ситуация. Шестоъгълните парчета мебели са в различни размери. Всяка част допринася за различната употреба на събирането: пейка, няколко шезлонги, няколко маси и табуретка. Като по чудо, парчетата могат да бъдат пренаредени, за да се впишат в различни социални среди.

градинска мебел

градинска мебел

градинска мебел

градинска мебел

градинска мебел

Действителния структурен състав на модулната градинска мебел е подсилен алуминий, което прави всяко парче силно, но достатъчно леко и лесно за пренасяне. Материалът също помага за предотвратяване на ръждясване и друга нежелани повреди.  Що се отнася до материята на комплекта мебели за градина,  потребителите могат да избират от тона на зашеметяващите, ярки щампи, които са включени в линията на Missoni Home.

Източник: adorable-home.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.