Нямате нужда от купчина пари в брой, за да имате красива кухня. Ремоделирането на кухненските проекти могат да бъдат изпълнени с всякакъв бюджет. Ако търсите за начин за актуализиране на Вашата кухня, и разполагата с малък бюджет, ето няколко идеи за как да придадете на Вашата кухня свежия вид, от който тя се нуждае.

кухня

кухня

Боядисайте шкафовете, вместо да ги заменяте с нови

Ако вашите шкафове са в перфектно състояние, имате възможност да спестите пари, като просто ги боядисате в свеж, чист цвят. Помислете за цветовата схема за вашата кухня да решете дали светли или тъмни цветове ще се съчетаят с Вашия интериорен дизайн.

кухня

Увеличаване на възможностите за съхранение

В зависимост от размера на вашата кухня, можете да добавите и един подвижна център. Това ще добави допълнително пространство и ще увеличава пространството за съхранение. Това е особено икономична опция, ако имате нужда да обновите Вашите шкафове, но не разполагате с бюджет, за да го направите.

кухня

Актуализирайте плота

Изморени сте от стария плот или плочки? Ако решите да запази старите си шкафове, помислете за актуализиране на вашия плот за цялостен чист и нов вид. Ако гранитът е извън бюджета Ви, помисли за бетон. Бетонните плотове могат да бъдат адаптирани към почти всяка форма и можете да ги оцветите до желания от вас цвят и стил.

кухня

кухня

Източник: interiors-design.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.