Нордик е синоним на спокойствие и уют!

Всички ние принадлежим на домовете си в някакъв смисъл. Домът е- уют, топлина, място където си приет и обичан. Домът е, онзи стар приятел, с който обичаш да се мотаеш и не усещаш потока на времето в компанията му.

И точно като стар приятел, обстановката у дома, може да импонира на настроението ни- да ни успокои, когато сме напрегнати или да ни развесели, когато сме натъжени.

Непринудеността и семплото излъчване, очертават стила Нордик като предпочитан в последните години. Този интериорен подход, ще ви даде топлината и уюта от който се нуждаете! Ефирен бял декор, приятни на допир материи и текстури, сгряващото присъствие на естествено дърво и много стайни растения, са само част от елементите, типични за стила Нордик.

Скандинавският стил, лесно влиза в колаборации с други интериорни течения. Бохемските нотки са изключително подходяща комбинация, защото в един монохромен декор, няма нищо по-хубаво от няколко цветни експлозии в стил Бохо!

Не можем да пропуснем и така популярните стъклени преградни стени, които ще ви дадат така нужната естествена светлина и простор.

Надникваме в първият Нордик апаратмент, където ни посреща декор в неутрална цветна комбинация от сиво и бяло. На ръба на килима в геометрични форми е „кацнал“ прелестен плетен пуф, а компания му прави комфортен диван с меки възглавници.

Тук, зад стъклената преградна стена, откриваме домашният офис- минималистичен и функционален!

В кухнята, дървеният паркет, отстъпва пред настилка от плочки с геометричен мотив.

Вторият апартамент в стил Нордик, ни демонстрира, колко красиво могат да се вплетат бохо елементи  в декора. Той е, необикновен микс от разхвърляни меки възглавници, плетени одеяла, ратанови мебели, тъкани килими и естествено дърво!

Няма как да ни ви покажем, магичната тераса на която се озовахме- истинска приказка с ухание на лавандула! Стилът Нордик, е истинско откровение за домошарите! Уют, топлина и щипка пикантност, прави дома място, което не искате да напуснете!

Източник: http://www.home-designing.com/fashioning-friendly-scandinavian-interiors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.