Креативните, артистични хора са такива 100% от времето и това оставя своя отпечатък във всичко, което правят! Как тогава, би решил интериорно дома си един супер артистичен и креативен човек?

Точно защото отговорът на този въпрос е непредсказуем, ще направим обиколка из няколко супер артистични домове. Интериорът им, ни показва колко необикновен и красив може да е абстрактният им подход в декорацията на дома!

Тези домове на са просто изложбени зали за модерно изкуство. Интериорът им е артистичен, но далеч надхвърля стерилността на една арт инсталация. Те са уютни, много от мебелите са изработени по специална поръчка и това си личи!

Първият апартамент, ни грабва с изящният си арт диван, проектиран от Channel. Облите форми тук, са постоянен акцент в интериора.

Артистичен полилей, дефинира трапезарията, която е в бяло и топли дървесни тонове. Лек ретро вайб от 50-те години на миналия век се промъква в дизайна на някои мебели. Други, носят седемдесетарския диско дух- като вълнообразното огледало в антрето.

Влизаме и в една лятна къща с подчертано артистичен дизайн. Просторна и светла, тя предлага много площ в която да развихрите креативния си дух!

Интригуващото тук е, че цялостното усещане в интериора е кадифена мекота. Гълъбово-сивият диван, мекият килим, кадифените дамаски на стилните фотьойли в приглушен син цвят, карат цветните картини по стените да блеснат като ярък акцент!

Последния артистичен дом, в който надникваме е в Киев. Тук дизайнерите са заложили на минимализъм и разнообразие от десени.

Мебелите имат интригуваща дамаска, събрала цветната гама на дома. И тук, ставаме свидетели, на така популярната комбинация от дневна и трапезария в едно.

Креативният дизайн на този дом, ни позволява да проследим връзката от цветове и шарки във всеки кът и стая. Артистичният интериор, отразяващ една креативна личност, не може да остане незабелязан!

Той винаги прави впечатление с причудливи форми, нестандартни функции на мебели или абстрактни цветни комбинации!

Източник: http://www.home-designing.com/artistic-living-spaces-for-creative-people

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.