Нищо не създава коледно настроение така, както богато украсеното коледно дърво! Независимо да ли сте привърженик на разноцветната или монохромна украса, коледната елха е един от най-красивите символи на празника, така че запрятайте ръкави!

Тази година, ще си говорим за всички онези невероятно пленителни коледни елхи, които не оставят бодлички в килима и можете да сглобите, а не да отсечете!

Не всеки може да побере голямо коледно дърво у дома. Алтернативата е, да се спрете на размер, който е подходящ за дома ви. Това съвсем не значи, че ще остане незабелязано!

Един от предпочитаните модели коледни дръвчета, е този със заснежени върхове на клоните. Изглежда сякаш снега току-що го е навалял и създава усещане за коледна приказка в стаята!

Коледното дърво, може да присъства и като орнамент на коледната трапеза- стилизирани мини коледни дръвчета!

Може да подходите далеч по-нестандартно и да си вземете светещи брезови клонки. Това не са обикновени клонки, защото освен LED осветлението, те са и водоустойчиви. Могат да украсят както интериора, така и екстериора на дома!

Стила на коледното дърво, трябва да импонира на интериора на дома. Вариантите са толкова много, от супер модерни, обърнати елхи, до приказни класически коледни дървета, отрупани със светлинки и играчки.

Коледното дърво може да варира и като цвят. Снежнобяла елха е страхотна алтернатива и би озарила с блясъка си една модерна и по-минималистична обстановка.

Друг впечатляващ избор, би било коледно дърво в преливащи цветове.

А какво ще кажете за ярко червено коледно дърво? Безспорно ще е звездата на празника!

Колекцията ни е посветена на изкуствените елхички, но в момента има огромен интерес към „живите“ коледни дървета! Ако разполагате с двор, оже да се възползвате от възможността да си отгледате коледно дърво.

Коледното дърво, е любим символ, особено ако имате деца или пазите детския дух в себе си жив! Празника става една иде по-топъл и вълнуващ с елхичка у дома!

Източник: http://www.home-designing.com/buy-christmas-trees-for-sale-online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.