Вероятно, вече сте сложили коледните светлинки на прозореца и разполагате с елхичка, която чака да бъде украсена! А колко любов и внимание отделихте на спалнята?

Често ни се струва, че е по-разумно да декорираме общите части на дома и в това има смисъл. Но интимното пространство на спалнята, заслужава не по-малко внимание. Можем да преобразим атмосферата и с малко коледна романтика!

Ако никога не сте слагали коледно дърво в спалнята, трябва да го направите! Представете си разкоша на блещукащите светлини, отблясъците от орнаментите и украшенията, коледните ухания…спалнята може да се превърне в коледна приказка!

Друг вариант за коледна декорация в спалнята , би било тематично цветово съчетаване. Зелено, морско синьо, снежно бяло, червено…са цветове, които без съмнение носят коледния дух!

Празнични лампички! Какво е Коледа без блещукащите си светлини? Спалнята е перфектното място за приглушената, романтична светлина на коледните светлинни гирлянди!

Ако обичате пухкавите завивки, може да декориратеспалнята в стил френски Рустик! Носи свежестта и непринудеността на френска ферма, но със сигурност не му липсва празнично излъчване.

Коледните венци са чудесна алтернатива на елхата и внасят също толкова настроение и разкош!

Предпочитаните цветове за спално бельо са, снежно бяло, бледо синьо, каре с червени акценти и всякакъв вид допълнителни декоративни одеяла.

Коледа,отразена в интериора на спалнята, трябва да носи усещане за изобилие, много топлина и уют. Развихрете се с декоративните възглавници с коледни мотиви, използвайте дантела и плетени елементи и не забравяйте ароматните свещи.

Спалнята е вашето място за покой и релаксация, така че може да си подарите малко Spa удоволствия по Коледа. Има безброй варианти на затоплящи завивките възглавнички, които ще ви накарат да се разтопите под завивките.

Харесахме особено много, коледните надписи и послания! Зареждащи и супер позитивни, посланията могат да ви накарат да почувствате празника и топлината на семейството, още по-силно!

Източник: https://www.homestoriesatoz.com/decorating/christmas-decor-ideas-how-to-decorate-your-bedroom-for-christmas.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.