Част II

Вълнуваме се, колкото и вас с тази поредица посветена на тийнейджърите и техните интереси! Продължаваме смело напред с нашия списък от най-актуални и популярни подаръци сред тийновете тази Коледа!

Масло за тяло
https://saltbyhendrix.com/collections/skincare/products/neroli-argan-body-oil

Маслата за тяло са предпочитани заради аромата си от всички тийнове. Елегантно опаковано съчетание от натурални етерични масла като- портокал, розмарин, пачули…вариантите са много.

Конзола Nintendo Switch

Това е без съмнение най-популярният подарък през последните няколко години! Защо ли? Ами просто позволява на вашият тийнеджър да играе любимите си конзолни игри където и когато си поиска!

винтидж тонколона

Саксия с послание

Особено подходящ подарък, за всеки който ще учи в нов град догодина или някои със страст към домашните цветя!

Специални ръкавици

Да, невероятни, топли ръкавици с контактна повърхност в палеца и показалеца, което ви позволява да използвате  touch screen устройства без да ги сваляте! Толкова са функционални, че ще грабнете чифт и за себе си.

Тефтер на постигнатите цели

Старомодният личен дневник, сега е с ново лице! Мотивирайте своят тийн да постига повече с този прекрасен подарък!

Чорапи със забавен принт
https://www.instagram.com/

Всеки харесва оригиналните чорапи, независимо от безбройните шеги по въпроса. А и чорапите, както добре знаем, винаги се губят някъде в прането или…кой знае всъщност?

Аудио слушалки
https://www.amazon.com/Headphones-Limiting-Headphone-Children-Headband/dp/B0819Q2Z56/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=Kids+headphones+flokyu&qid=1590406926&sr=8-2

Стилен дизайн, перфектен звук и комфорт. Всеки тийнейджър обича да бяга от реалност, заслушан в любимата си музика понякога. Този подарък, ще му позволи да го направи със стил и удоволствие!

Тесте карти

Не стандартното тесте карти, а някоя съвременна игра, която се играе с ролеви карти! Предложенията ни са:  “I am everything”; “We are not really strangers” или “Cards against humanity”- мега забавни и оригинални.

Преносим грамофон

Колко яко само- грамофон, побран в куфар! Този подарък е мега актуален, особено със завръщащата се популярност на винилите. Въпреки супер ретро излъчването си, това е съвременна машина, която ще зарадва всеки меломан!

Това е една част, от най-предпочитаните коледни подаръци за тийнейджъри, спрямо…ами самите тях! Не можахме да поберем всичко, което ни грабна окото, но със сигурност ви даваме абсолютно хитови подаръци като идеи!

Източник: https://www.thepioneerwoman.com/holidays-celebrations/gifts/g34150590/gifts-for-teens/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.