Тази зима, десените в каре и дървените акценти, превземат познатата коледна декорацията!

Един от водещите експерти в празничната, особено коледна, декорация- Рий Дръмонд, ни дава да разберем, че всеки елемент от коледната декорация, трябва да има специална сантиментална стойност!

„Не купувайте готови комплекти коледни играчки!“ – казва тя, и добавя, че коледната декорация в дома и е микс от детски DIY орнаменти, бонбони, няколко играчки, получени като подарък през годините.

Тя споделя, че коледните играчки, които носят сантиментална стойност не са с перфектен външен вид! Някой са чукнати тук-там, други са одраскани, а трети са си откровено повредени. Това обаче, само засилва въздействието на декорацията. Всеки елемент има своя история и живот в семейството,

Ако не сте любител на супер бляскавата и искряща коледна украса, сигурно ще ви спечелим с нашие рустик предложения!

Дори да живеете в градската джунгла, което е възможно най- далеч от горска хижа в планината, може да имате своята романтична рустикална коледна украса!

Ключовата дума в търсенето на кънтри елементи за коледната украса е – „уют“! Рустик декора, би следвало да ви накара да се сгушите в някое меко топло одеяло с чаша горещ шоколад и да се наслаждавате на своята DIY кънтри коледа!

Представете си: винтидж надписи върху захабено дърво, зелени клонки тук-там, шишарки, плетени играчки…какво ли не!

Обичаме да обличаме стъклени буркани в красиви одежди и да ги пълним със светлинки или свежа зеленина! Перфектната декорация, мобилна и празнична!

Може да измайсторите елха от стари дървени дъски, което е изненадващо лесно и ефектно занятие!

Чували ли сте за коледните играчки от естествена кожа? Ефектни, семпли и в чудни форми!

Ако имате стар пуловер, който вся пак не искате да захвърлите- преобразете го! Плетените коледни играчки са истински рустик елемент в украсата!

Друга свежа идея е, стрелички от различни елементи Сериозно, няма да можете да им се наситите- пера, мъниста, пискюли и канап, се сливат в едно за тази приключенска рустик декорация!

Източник:https://www.thepioneerwoman.com/home-lifestyle/crafts-diy/g33535167/rustic-christmas-decor/?slide=1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.