Тези очарователни вили в Испания ни завладяват със средиземноморски модерни нотки в стил рустик!

Тази великолепна вила например е ситуирана на хълмът Калварио де Поленсия с зашеметява гледка към град Поленсия и е дело на млад архитект, който участва в проект за построяване на домове в помощ на семействата от региона. Вилата има доста големи стаи и отворен архитектурен план. Предпочетеният и доминиращ цвят е белият, за да даде максимална възможност на естествената светлина да озари вътрешността на къщата. Той също така е специфичен за средиземноморския стил интериорен дизайн – свеж и непринуден. Разбира се, когато се спрете на бяло като основен цвят, трябва да обърнете внимание на детайлите. В този интериор имаме комбинация от мебели и аксесоари в стил рустик.

[amazon_link asins=’B01LYKHLIM,B01ISGD5S6,B074Z38P96,B01N7603AP,B06W2MRPZJ,B01MXPFCPB’ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’cc7104de-c98d-11e7-84c2-e3da03cf866d’]

Текстилни пана по стените, килими от груби естествени тъкани, много сурово неполирано дърво, свещници от цветно стъкло, одеяла и декоративни възглавнички. Това е всекидневната! Масата пред големия уютен диван е същинско произведение на изкуството, а тимпаните около нея са приспособени като мебел. Дизайнерският лампион от речен плавей е въплъщение на бохемският лайфстайл. Цветовете на мебелите са дървесни или неутрални, а цвят вкарват само закачливите интериорни аксесоари като възглавници, чашки и свещници.

Трапезарията е просторна, снабдена с голяма дървена маса за хранене, където да поканите роднини и приятели на обяд или вечеря. Столовете са с плетени седалки и дървена рамка, а големите картини на стените и килимът в синьо райе съживяват цялата стая и и дават така нужните цветни акценти. Точно срещу този топъл и уютен кът е ситуирана кухнята. Подовата настилка осигурява плавен преход между двете помещения, а синият цвят на кухненските мебелни модули е в студеният спектър и осигурява контраст с трапезарията и нейните натурални тонове. Така двете помещения се дефинират само посредством изборът на цветове.

Не можете да притежавате испанска вила без голяма веранда и басейн. Е тук, имате и двете, плетени мебели от ракита с меки възглавници и лазурно син басейн точно до вас.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.