Ще ви разходим из спиращият дъха интериор в два средно големи апартаменти. Освен страхотен план и разпределение на пространството, те блестят с невероятни цветови решения и комбинации, както и с умно обзавеждане! Оригиналният дизайн на мебелите пренася интериора на друго ниво!

Смели комбинации от черно и оранжево, дървена ламперия и мозайка оформят акцентите в първият апартамент.

Всекидневната е дефинирана от мек сив Г- образен диван и кръгла масичка за кафе с интригуващ 50-тарски дизайн. Стените са решени в графитно сиво, а компания на декоративната стена с цвят тиква, прави кресло в светло бежово с дизайн от средата на миналия век.

Кухнята продължава темата в сиво, малък бар-плот е разположен под прозореца, а трапезарията е дискретно разположена зад декоративната оранжева стена.

Спалнята залага на същата цветна опозиция като тук, леглото е с уникален дизайн.

Голямо, меко и комфортно, то е в тиквено оранжево и е тапицирано в рипсана материя, напомняща джинси! Доста бунтарско нали!

Следващата ни обиколка е из един великолепен тъмен апартамент  с площ от 62 кв.м.  Архитектурата му е огромен плюс, защото е разположен в сграда от историческо значение в Санкт Петербург. Това предполага доста високи тавани и красив дизайн на фрезки и декоративни елементи.

Всекидневната е семпла, бял таван стени в черно и тъмно синьо. Върху тъмен килим, е разположен стилен черен диван в компанията на правоъгълна маса за кафе с нисък профил.

Дизайнът на малката кухня е изключително изчистен. Матово черни вградени шкафове с малък кухненски юнит с мивка в същия цвят. Гърбът на кухнята и подът са в един и същи тон естествено дърво, което внася топлина и изисканост в цялостният дизайн на кухненския кът.

Планът на апартамента е напълно отворен, роля на частична преградна стена играе матово черната библиотека, до спалнята.

Спалнята е със семпъл дизайн, решена е в черно и е разположена непосредствено до всекидневната.

Източник:http://www.home-designing.com/stunning-modern-home-designs-under-70-sqm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.