Ще влезем „на пръсти“ в няколко креативни пространства, които са хит в декорацията на офиси на Изток. Тези офис пространства, са невероятно приятна амалгама от минимализъм с различен произход. Скандинавска чистота на линиите и мистична естествена красота, вдъхновена от характерният японски интериорен дизайн.

Много от нас, са приели работното си място с всичките му недостатъци. Обикновено в офиса цари творчески хаос, в които има някаква организация, но тя често се изплъзва на участниците в него!

Е, това може да се промени! Тези минималистични офиси, може би ще ви вдъхновят и ще ви помогнат да се разделите с непотребното и да организирате всичко важно по практичен и красив начин!

Едно от практичните решения, които ще ви отърват от изкуствената светлина в офиса са прозорците. Осигурете си простор и много естествена светлина.

Ако искате да оптимизирате мястото за складиране на вещи, документи или друго, помислете за стените в офиса. Те могат да приютят семпла секция или умно разположени рафтове, които да ви спестят доста офис бъркотия.

Този малък шивашки цех направо ни очарова с организацията си! Очарователни решения и уютна атмосфера, която разполага със собствена градина на последното ниво на стенните етажерки. Офис, свободен от стрес и напрежение!

Дизайнерите са помислили за всеки кът, включително мястото за отдих и релаксация!

Офисът е втори дом за някои от нас. Няма причина да не уютен и снабден с всички удобства на дома. Живеем във времето на freelance работещите, така че офис-домът е все по-често срещан феномен.

Показваме ви няколко синкретични по предназначение офис-домове, които със сигурност не са семейно жилище, обаче не отстъпват по уют и топлина.

Зонирането е хитър начин за разпределяне на пространството, чрез цветове, материи, килими и декоративни паравани!

За да постигнете свежа обстановка в офиса, заложете на цветове като, бяло, бледо зелено, морско синьо, цвят на изпечено кафе или капучино, както и на много естествени материи и материали.

Не забравяйте стайните растения, освен че са приятел на доброто здраве, са и приятел на добрият интериорен дизайн!

Източник:http://www.home-designing.com/scandinavia-meets-japan-in-these-minimalist-work-spaces

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.