Въпреки, скромните си размери, този цветен апартамент напълно отразява шантавата, креативна личност на собствениците си! Цветната палитра, която ни потапя интериорът на малкият дом, е вдъхновена от любимият артуърк на първият обитател. Това е отразено от кътове в нежно бледорозово с по-категорични нотки в черно, кобалтово синьо и охра. Този цветен дом е с площ от едва 45 кв.м. и е разположен в Санта Сицилия, Бразилия. Дизайнер на пространството е първият собственик на апартамента. Младеж, който бил отдаден на идеята да има свое кътче, което отразява напълно личността му.

Цветното латното, вдъхновило ексцентричния интериор на апартамента е „Човекоядеца“ на бразилската художничка Тарсила До Амарал.  За да балансира женствеността, която добива излъчването на апартамента в розово, той залага на акценти в зелено, сиво и черно, както и на рустикални елементи.

Заложената цветна игра в апартамента, се наблюдава и в декора на всекидневната. Двата контрастиращи сектора са обединени от етажерката със свежи стайни растения.  Те сами по себе си имат свой собствен дух и присъствие в интериора на дома.

Ретро пишеща машина в компанията на поцинкована лейка и няколко книги, правят компания на цветята.

Трапезарията е разположена срещу отворената кухня и зад една от крепежните колони на апартамента. В нея нама експлозии от цвят! Погледът ни е прикован от индустриялното-рустик излъчването на масата за хранене. Красива, автентична талпа от естествено дърво с П-образен метален крак.

Вътрешните преградни стени на апартамента са изцяло премахната по желание на собственика, а сливането на помещенията в едно, кара цветният дом да изглежда далеч по-просторен.

Зонирането е извършено чрез, дървена ламперия, цвят или боя.

Кухнята е супер цветна и компактна, като малко шантаво бижу!

Под платното- вдъхновител пък, ще откриете малко кътче за релаксация и четене.

Спалнята, откриваме зад матирани стъклени стени. Изборът, да са с плъзгащ механизъм е едновременно практичен и красив.

Апартаментът е малък и всяка загуба на естествена светлина е нежелана. Матовият финиш, осигурява интимност и усамотеност, кокато е нужно. Тук, комбинациите на цвят са бледо розово, охра и бяло.

Банята е зад друг сет плъзгащи се стъклени врати и е с гранитна мивка в ексцентрична форма! Малко, не означава скучно и този апартамент го доказва!

Източник:http://www.home-designing.com/colourful-apartments-that-are-popping-with-homeowner-personality-includes-floor-plans

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.