Интериорът на този уютен апартамент е заразен с музикална специфика. Колекции от винили, грамофон и разбира се, незаменимата китара, задават тона на целия декор.

Собствениците на този апартамент са меломани и искат декорацията на дома им да го отразява.

Декорът е лек, непринуден и светъл. Елементите в него са от естествени материали, които са комбинирани с модерни едноцветни детайли.

Всекидневната изненадва не с друго, а с отсъствието на телевизор. Вместо това ретро скрин е приютил усилвател, тонколони и магнетофон както и колекция винили.

Над него, стената е декорирана със стенна аранжировка от черно-бели постери. Те внасят модерна нотка в декора и разчупват иначе ретро атмосферата.

Друга музикална инсталация е разположена на под внушителна дървена библиотека, стигаща до тавана. Тя е точно зад мекият сив диван с дървена основа. Декорът на всекидневната е допълнен ниска правоъгълна маса за кафе в стил Рустик.

Друга арт инсталация привлича погледа до стената в сиво. Истински хор от птички декорира самата стена, а под картината небрежно е облегната рамка с още няколко по-малки платна.

Зелен филандрон декорира перваза на прозореца в компанията на няколко книги и двойка позлатени свещници.

Много от мебелите в този дом са сякаш събрани от гаражна разпродажба, но това ключът към изключително автентичен декор и атмосфера.

Трапезарията е скромна, и всъщност е част от кухнята. Бяла правоъгълна маса е долепена до една от преградните стени. Около нея са разположени двойка бели столове, комбинирани с единтична двойка в дървесен цвят.

Кухнята има свой собствен чар! Декорът тук е базиран на контраста между белите шкафове и тъмнокафявите плочки, които са гръб на целия кухненски кът.

Спалнята е в сиво и бяло, комбинация, която ще ви осигури релаксация и комфорт. Над дървеното легло е разположена стенна декоративна инсталация от плетени африкански кошници.

Гардеробът е с класически дизайн, като едната от вратите му е огледална.

В банята декорът е изключително приветлив! Посреща ни стар дървен шкаф, в който е вграден старинен умивалник.

Над него е окачено кръгло огледало, а в съседство дървена стълба служи като инсталация с рафтове.  

Източник:http://www.home-designing.com/cosy-spaces-with-an-essence-of-music-in-the-air

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.