Този уютен дом, е разположен в Украйна, и е с площ от 95 кв.м. Декорацията му, е истинско вдъхновение- съчетание между теракота в марокански стил, Бохо цветове и текстури и типичната чистота на линиите, характерна за Сканди-шик.

Енергията на цветовете и цветните акценти в този декор, е завладяваща. Знаем, че понякога стилът Нордик, може да се усеща стерилен и скучен, не и в това пространство.

Бохо атмосферата е осезаема- плетени, ратанови лампиони, орнаментирани плочки- напомнящи за горещо и шумно Мароко- за гръб на кухнята, тъкани килими и много сухи цветя.

Можем да видим как всяка обособена зона в дома, кореспондира с останалите, чрез цвят и форми.

На фона на бежово, бяло и кремаво, цветните акценти са в оранжево, наситено синьо и разбира се, шарени десени, типични за Бохо обстановката.

Дървени мебели със семпли линии, подчинени единствено на функцията си, добавят рустикален чар и допълват Бохо нотките.

Зад удобният диван в хола, е разположена трапезарията с тотално еклектичен вид. Съчетание между стилове и цветове, тя има непринудено и много приветливо оформление. Две двойки столове в абсолютно различен стил една от друга са от едната страна на масата. От другата- плетена ратанова пейка, е допълнение към двата лампиона над масата.

Вече сме разглеждали десетки студия и сме свикнали със съседството на всекидневна, трапезария и кухня в едно голямо помещение. Този дом не прави изключение. Всички могат да бъдат заедно през цялото време.

Точно с тази цел, кухнята е с отворен план и дискретно присъствие тук. Сервизната и част, е в бяло и позволява цветният гръб да изпъкне и да се открои като акцент в цялата стая.

Вградените уреди пък, са скрити зад стена с дървена ламперия. Това прави дизайнът изключително изчистен и шик.

Сканди-шик и бохемският стил, са една умела и уютна комбинация, която може да превърне дома ви в райско кътче!

Източник: http://www.home-designing.com/scandi-meets-boho-decor-in-a-sunny-95-sqm-apartment-with-layout

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.