Тези три, изискани виетнамски домове, са напълно прелестни! Бутикови мебели и наситена палитра от цветове, правят декорът им пленителен.

Съвременните търсения на новодомците във Виетнам, решили да похарчат малко състояние за дома си, са няколко. Атмосферата трябва да балансирана и хармонична, декорът семпъл, но изискан и наличието на градина.

Вътрешната градина, се превръща във вашето лично Дзен кътче, където да забавите ритъма.

Виетнамските дизайнери, ще ни предложат неустоима комбинация от лукс, естествени материали, внушителни градински инсталации- изискан декор в мир с Майката природа.

Надникваме в първият виятнамски дом, който си харесахме. Всекидневната посреща с кресла в цвят коняк, които се гледат през двойка масички за кафе. Акцентната стена от бетон срещу дивана, създава смела заявка, особено с контрастно черният телевизор на нея. Малката дървена библиотека, създава топъл контрапункт отстрани.

Подовете са комбинация от бял мрамор, дърво и речни камъни.

Под ефирно завъртяното вътрешно стълбище, откриваме и виатнамските Дзен нотки, в лицето на малка градина.

Кухнята във форма на „L”, позволява на трапезарията да е част от нея.

Вторият виатнамски дом, в който влизаме има свой собствен дух. Това се дължи на причудливият силует на мебелите и дискретно спотово осветление.

Един от пленителните елементи тук е кръглият прозорец! Той кореспондира с останалите овали в декора- мебели, полилей, детайли.

Не липсва и малки островна екзотика, дървена перка-вентилатор на тавана, плетени рогоски, естествени камъни като част от интериора и дървена ламперия по стени и тавани.

Виетнамският екип дизайнери са поканили природата в този декор с малки изненадващи живи градини във вътрешността на дома!

Интериорът на това пространство е толкова лек, почти въдушен. Спалнята е отделена със големи стъклени стени, които осигуряват светлина във дълбочина.

Виетнам определено може да ни изненада със дизайнерски решения! Комбинацията между съвременни луксозни мебели и непринудеността на естествените материали, е вдъхновяваща.

Източник: http://www.home-designing.com/polished-vietnamese-homes-with-green-spaces-inside

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.