Богатството на топлите дървесни нюанси, винаги оформя желана атмосфера в дома. Това се отнася както за традиционните декоративни решения, така и за най-съвременните.

В тази колекция, ще се насладим на лукса, който провеждат тъмните дървесни тонове в три различни обстановки.

Луксозно студио с елегантна и изтънчена дървена ламперия, ще ни вдъхнови за нов поглед към нещо поостаряло и ще ни върне вярата в тежките завеси в интериора.

Ще видим, как можем да освежим тъмен интериор, чрез ярък, провокативен арт-уърк.

Накрая, ще ви покажем партньорството между дърво и микроцимент със златисти акценти.

Студиото, в което ще надникнем първо е с площ от 72 кв.м. и тази площ, е доминирана от големият модулен диван, разположен върху килим. Той дефинира и отделя мястото за почивка от трапезарията, посредством кадифената си текстура.

Стените са в облицовани в тъмни дървесни нюанси, а стайните растения освежават драматичния декор.

Спалнята е отделена посредством богата и тежка завеса, вървяща по объл, дървен корниз. Леглото се подчинява на съвременните търсения за ниска спалня.

Вторият ни обект, е семеен дом! Тук ламперията от тъмно дърво, е освежена от ярък цветен арт по стените и огледални пространства.

Декорът, е стилен и функционален. Диван във формата на “L”, обособява просторната всекидневна.

Обещаното и така популярно съчетание между дървесни тонове и микроцимент! Ламперията в този дом, е заела само част от стените във всекидневната. Декоративните рафтове са с интригуваща подсветка, която добавя златист акцент в целия декор.

Трапезарията е истинско бижу! Тя е разположена пред цяла стена, посветена на виното и е в съблазнителни тъмни тонове. Нотка свежест, идва от вътрешната, зимна градина в съседство.

Кухнята, е разположена от другата страна на градината и е решена в тъмно дърво и черен мрамор.

Тъмният декор, е пленителен и загадъчен, а когато се доверим на дървената ламперия, тя осигурява абсолютна координация в интериора на дома!

Източник: http://www.home-designing.com/delving-into-dark-wood-tone-decor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.