Ако трябва да бъдем честни, елхата, герляндите, украсата и всичко коледно е свързано с изживяванията на най-малките у дома. Коледният дух, е нещо прелестно, чакано и даряващо толкова много усмивки! Разбира се, забавно е да украсяваме по някакъв повод, особено за Коледа, но ако зависи от нас- порастналите, ще пропуснем тази част! Тази година, сме приготвили цял тон предложения за забавни, красиви проекти, които можете да изработите с децата си! За тях е важно да участват в арт проекти за декорация на дома си, не само защото е забавно, но и някак тази подготовка усилва нетърпението и очакването за празника! За някои проекти, ще кажем по дума, други само ще ви покажем-имат лесно разгадаема изработка.

За този проект ви трябва една или повече средно-голями кутии от зърнена закуса, така че, отделете една-две от сега. Тези кутии ще се превърнат в страхотни елхички! Трябва ви шаблон, акрилна боя по ваш избор, четки, молив, ножица, няколко помпона и карфици!

Човечетата по тази коледна топка за елха, са всъщност, отпечатъци от пръстчета! Малчуганите обожават всеки момент на бъркотия, мазане с бои и прочие. Тук, това е добре дошло, оцветете едната ръчичка на мъника ви и поставете топка за елха в средата на дланта му. Нека стисне леко топката и…имате топка с малки човечета, които да доукрасите заедно!

Всяко семейство с деца има поне една кутия счупени и строшени пастели. Те са чудесни за оцветяване на прозрачни коледни орнаменти. Ще трябва да поопечете резултата във слаба фурна или да намесите сешоар в схемата. Така пастелите ще се разтопят и цветовете ще преливат един в друг! Прекрасен проект, чийто резултат е великолепен!

Няколко изостанали ролки от рола за тоалетна хартия и едно две блокчета гланцирана хартия, ще ви осигурят цяла армия джуджета и дядо-коледовци! Необходимо ви е лепило, малко акрилна боя и въображение!

Каквото и да изберете, ще останете очаровани от резултата и от забавлението, което проектът ще даде на цялото семейство.

е ви! Разгледайте цялата ни галерия за още идеи!

Източник:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.