Може би, смятате коледния венец за отживелица и излишна част от украсата за празника. Всъщност, коледният венец е важен символ на празника и придава празничен дух на входната врата. Освен че красивият коледен венец разведрява всеки, който го види, той ще накара домът ви да изглежда приветлив и празничен.

С изненада ще откриете, че има изобилие от идеи за дизайн на коледен венец. Те са забавни за изработка, носители са на модерния дух на празника и изглеждат наистина забележително! Готови ли сте да преоткриете коледния венец? Ако да, ето няколко наистина красиви идеи!

Сигурно сте попадали на венец тип „Joy“ (радост). Те набират популярност, отличават се и носят послание. А този е съчетание от лелементи, които са в контраст и баланс едновременно.

Живеем в ерата на минимализма, съответно всичко с изчистен и семпъл дизайн е доста модно в момента. Деликатните коледни венци, лишени от допълнителни и традиционни елементи са друга интересна опция.

Венецът тип гоблен също може да изглежда супер модерно. Разбира се не е нужно да умеете да бродирате. Изберете останал ви из шкафовете плат с красив десен, добавете малко зеленина и панделки, апликирайте коледното пожелание и…готово! Имате страхотен коледен венец, който освен всичко е и уникален, защото е изработен от вас!

 

 

Рано или късно всеки от нас се оказва с кутия коледни играчки с малки дефекти или…които просто не може да съчетае с новата украса, която си взехте миналата година. Призоваваме ви да използвате въображението си и да си направите бляскав и цветен коледен венец с всичко, което носи спомени, не използвате, но и не изхвърляте!

Най- често срещаният венец е този, изработен от естествени и натурални материали. Зелени борови клонки, шишарки, червени боровинки, имел са неизменна част от естесвения коледен венец. Вие обаче, можете да му вдъхнете малко повече шик с панделки, звънчета или коледни лампички.

Варианти на коледен венец има всякакви, но ако добавите дори малки детайли към вашия, ще го персонализирате и направите уникален!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.