Наближава онзи любим зимен момент! Подаръците са вече скрити в килера, музиката по радиото е носталгична, а в календара се трупат празник, след празник! Най-вероятно давате официална вечеря поне веднъж годишно, независимо дали е семейна вечеря, соаре с приятелки или романтична коледна трапеза за двама, пренесете изживяването на гостите си на ново ниво с нашите предложения за декорация на празничната трапеза! В тази статия ще обърнем внимание на празнични, коледни декорации за маса, които ще ви превърнат в най-добрия домакин тази година!

Коледа е особено време през годината, хората си помагат, опитват се да бъдат ведри и добри. Отвърнете на гостите си със същото като им направите специални орнаменти с посвещение или името отгоре. Пресонализираните детайли, правят огромно впечатление.

Друг подобен ход е, да им поднесете нещо специално, персонално и вкусно! Не…не основното ястие, а бурканче конфитюр или чътни с пожелание на етикета. Не издавайте рецептата!

Поднасянето на дребни подаръци за специалните ви хора е повече от жест. Каквото и да изберете, ще изглежда прелестно, опаковано в малка кутийка и кафява амбалажна хартия- семпло и стилно!

Пнякога е истинско предизвикателство да накараме декорацията на трапезата да се слее с декора на дома. Ако имате рустик елементи в интериора, най-лесното нещо е да използвате дървени подложки за чиниите и карирана покривка.

 

Червени боровинки, бял порцелан, ленени салфетки и малки красиво принтирани стихове за всеки гост! Не е нужно да сте поет. Но ако сте любител на поезията ще ви бъде лесно и забавно, да изберете стих за всеки. Базирайте търсенето си на личността и характера му!

Стилен етикет с име, плюс красива шишарка ще ви класира високо в дизайна на коледната трапеза!

Ако пък партито включва деца, нищо няма да ви оправдае за липсата на бонбони! Пгрижете се всеки да открие традиционно лакумство в чинията си, още преди старта на вечерята. Така със сигурност, ще спечелите сърцата на малчуганите в коледната вечер!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.