Когато планираме коледната декорация на дома, можем да изготвим план. Добра идея е, да направим план за всеки кът у дома. Коледната декорация винаги е предизвикателство, но всъщност уютната коледна атмосфера е желаният краен резултат. За да постигнете нова желано коледно излъчване на дома, коледната декорация трябва да е съгласувана. Тя, трябва да намира своето естествено продължение във всяка стая. Казвайки това, днес ще се спрем на емблематични коледни декорации от миналото.

Ако искате атмосферата у дома да е топла и уютна тази Коледа, спрете се на класическата комбинация от цветове, зелено и червено. Това разбира се, не означава че трябва да се престаравате с нея.

Използвайте червено и зелено като акцентни цветове, всичко друго дръжте в неутралната гама. Гарантираме ви, че резултатът ще е като снимка за корица на списание за интериорен дизайн.

Точната доза от традиционните коледни цветове, червено, зелено и бяло, могат да се впишат много деликатно в интериора. Това е особено валидно за сканди интериорни решения. Те са минималистични, в свежи или неутрални цветове и много изчистени.

Ако разполагате с подобен интериор, не позволявайте на коледната украса да го превземе. Спрете се на по-стилизирани коледни елементи.

Въпреки че приемаме споменатата традиционна цветна комбинация, може би вие не сте особени почитатели на традициите. В този случай, разгледайте предложенията ни, които включват щипка разкош. Коледната украса може да бъде и в бяло, зелено и златно!

Всички обичаме натуралните и естествени елементи в коледната украса! Ако имате вътрешно стълбище например, можете да увиете борови клонки около парапета. Ако пък разполагате с камина, окачете венец от борови клонки и червени боровинки над нея.

Може би досега сте се разминавали с венец на входната врата, елха и украса за коледната трапеза? Всъщност, е доста забавно да украсите целия си дом.

Всяки кът, ще носи свой дух, но и ще е част от едно цяло коледно усещане, преливащо от стая в стая. Декорирайте масичката за кафе, интериорните врати, кухненските шкафове, дори полилея! Ще получите коледна украса, която ще усмихне всички у дома!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.