В тази статия, ще ви разкрием красотата на иновативните микро хотели. Защо микро? Както всяко нещо, да си отседнал в голям хотел има своите предимства и недостатъци. Със сигурност, ще откриете по-богата база и повече удобства в голям хотел, отколкото в малка вила. Но усамотението и спокойствието, което ви предлага микро хотелът са просто незаменими. Интимната и уютна атмосфера, семплото и стилно обзавеждане, несъмнено ще ви предложат едно уникално изживяване. Ето едни от най-интересните микро хотели в света, събрани в едно, за да потвърдят думите ни.

Хотел „Tubo“

Вдъхновен от проект на архитекта Андреас Щраус от 2006, който се състои от бетонни тръби, този хотел в Мексико е построен със същите материали. Строи се бързо и предлага двадесет стаи, разпределени в двойки и тройки, като ви гарантира необикновено преживяване за което ще разказвате!

„Rolling Huts“

В превод- „търкалящи се колиби“, този хотел се състои от семпли, ниско-технологични дървени колиби. Проектиран е от дизайнерите в Olson Kundig за клиент, които желае да разполага с уютни, усамотени колибки за своите гости и роднини, за да им предложи едно незабравимо преживяване. Всяка колибка, разполага с колела и е ориентирана към различна уникална природна гледка.

„InBox“ хотел- капсула

Хотелите със стаи тип капсула, вече се срещат и в Европа. Първоначално представени в Япония, те са сякаш извадени от фантастичен филм като „Матрицата“. Сега в Русия, можете да избирате между три вида капсули, една от които включва самостоятелна баня. Всички капсули в тези микро хотели са снабдени със завеси, лампа за четене и шкафче.

Апартаментите в небето- „Skylodge Adventure Suites“

Ако сте опитен катерач или планинар, със сигурност сте попадали на пленителни природни гледки, сред които сте искали да пренощувате! Вече можете да го направите в Куско, Перу. Този екстравагантен хотел, ви предлага стъклена стая-кабина, която буквално виси от скалите.

Освен че ще висите от ръба на планината, апартаментът ви предлага гледка от 300 градусов ъгъл. Преживяването в този микро хотел е незабравимо и вълнуващо. Опеделено е за търсачи на силни усещания!

 

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.