Ако коледната елха не е зелена, то сигурно е бяла! От къде знаем? Ами просто, бялото коледно дърво се превърна в истински моден хит в последните няколко години.

Бялото е цвят, който по начало се асоциира с чистота и непринуденост, със снега и зимата. От дизайнерска гледна точка, белият цвят е разнообразен и лесно участва в множество цветни комбинации. Бялото коледно дърво е като бялото платно за художника. Също така е идеален вариант за малки апартаменти и тесни стаи като помага на помещението да изглежда по-светло и ведро.

Бялото коледно дърво ви дава много възможности за декорация. Една сладка идея е, да се опитате да пресъздадете горска зимна тема. Нещо в стил зимна проказка: блещукащи лампички в бледо синьо, няколко декоративни птички по клонките, зайчета и малки сърнички.

 

Тъй като елхата ви ще е бяла, украсата може да бъде във всякакъв цвят. Всеки детайл ще изпъква и контрастира на фона на белия цвят. Може например, да използвате някои от акцентните цветове в интериора на статята. Потърсете вдъхновение в цветовете на интериора около вас!

Ако пък не сте фен на изцяло бялото коледно дърво, но обожавате снега и заскрежения ефект в коледния декор, имате вариант. Може да се спрете на зелена елха със заснежени клонки, а за да подсилите ефекта още повече, декорирайте със златни и сребърни орнаменти.

Една от любимите ни декорации за бяла елха е декор в пастелни и светли орнаменти. Перлено розово, сребристо и детайли в цвят шампанско и слонова кост изглеждат просто великолепно и са страшно шик!

 

Едно от предимствата на бялото или заснеженото коледно дърво е, че можете буквално да го претрупате с украса. Дори отрупано, то ще продължи да изглежда прелестно и супер празнично!

Не се пестете и използвайте металически и перлени цветове за декорация, добавете и панделки с мек сатенен вид, изберете богат герлянд и не забравяйте флакона с изкуствен сняг!

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.