Вероятно всички ще се съгласят, че когато всичко около вас е на една ръка разтояние, животът става по-лесен. Ще се влюбите в тези хитри и удобни идеи за съхранение на вещи!

Вероятно всички ще се съгласят, че когато всичко около вас е на една ръка разтояние, животът става по-лесен. Колко пъти сте се мъчили да намерите нещо, безцелно сте преравяли целият си дом и то без резултат? Това може да бъде последният път, в който това ви се случва, понеже има толкова много практични решения около нас. Ето защо, ние решихме да ви се притечем на помощ, като ви предложим някои вдъхновяващи идеи, които ще улеснят и успокоят ежедневието ви. Така че, днес споделяме тези невероятно хитри и лесни идеи за съхранение на вещи, в които просто ще се влюбите. Това са просто дребни трикове, за които вероятно просто не сте се сетили, но могат значително да подобрят качеството ви на живот. Нека ги разгледаме!

Хитро местенце за съхранение на бисквити.

Идея за съхранение на перилни препарати в пералното помещение.
Пластмасовите касетки могат да свършат чудесна работа при организирането на пералното помещение. Както можете да видите, това е хитра стенна инсталация за съхранение на перилни и почистващи препарати на недостъпно за деца, но удобно място. Можете да използвате касетки в различни цветове, за да внесете забавен елемент и да освежите иначе доста малката и тъмна стая.

Лесна и практична идея за всички кремове, душ гелове, шампоани и балсами под душа. Използвайте халки от завеса за баня, метални “крокодилчета” и жертвайте едната си закачалка за хавлиени кърпи.

Удобен начин да махнете всичко от масата във всекидневната като все пак остане под носа ви. Това е обикновен органайзер за кухня, от плат, закрепен за едната странична сглобка на дивана.

Ако и вие се чудите къде да оставите сешоара или пресата за коса, можете да си отдъхнете. Трябва ви PVC траба и малко фантазия.

Удобни кухненски трикове
Вероятно в повечето домакинства, кухнята е помещението, което има най-крещяща нужда от организация и място за складиране на дреболии. Точно наличието на дреболии, които са винаги необходими, налага внимателно планиране при избора на място, за да можем да си осигурим лесен достъп. Разгледайте, това което избрахме за вас и вижте какво би ви свършило работа.

Лесно съхранение на почистващи препарати в шкафа под мивката

Удобен начин за съхранение на шалове

Ако сте любител на шаловете, то вероятно имате доста шалове у дома. А как ги съхранявате? Ето една от най-практичните идеи, които открихме за вас. Трябва ви обикновена закачалка за дрехи и добрите стари халки от завеса за баня. Просто промушвате всеки шал през една от халките и мигновено побирате всичките си съкровища на малка площ, като едновремено с това ги предпазвате от намачкване.

А какво можем да измайсторим с обикновени бурканчета на винт? Нужна ви е масивна дървена дъска, за която закрепяте всяка капачка с помоща на видия. Закрепете страницата на дъската за стена по ваш избор, така че капачките да останат отдолу. Напълнете всяко от бурканчетата с дреболии, които ви е писнало да търсите постоянно и ги завинтете. Прозрачните буркани ви осигуряват перфектна видимост към съдържанието си, а и добавят нотка свежест в интериора, особено ако ги напълните с разноцветни джунджурии.

Добри идеи за съхранение на вещи в банята.
Вертикалните шкафове са винаги приятна изненада в дизайна. Позволяват както лесен достъп до съдържанието си, така и заемат практично малка площ в банята.

Неверояна идея за вещите около ваната. А защо да не изпозваме страниците на ваната за всичко, което се мотае наоколо?

Е, как ви се сториха нашите предложения? Подбрахме тези идеи, за да ви помогнем да създадете вашият дом мечта. Често не се замисляме, когато избираме места на вещите си, а това е ключово, за да се чувстваме уютно у дома.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.