Грабнете тези прекрасни идеи за декорация на вашия летен балкон и останете вдъхновени!

Ако живеете в апартамент, то вашето райско кътче сигурно е балконът ви. Ако това е валидно за вас скъпи мои, то трябва да извлечете максимума от него това лято. За всички с малки балкони ще кажа – не се оплаквайте! Има изобилие от интериорни решения за малки пространства, от които да се възползвате. Всъщност този материал е насочен към тези от вас, които искат да редекорират и освежат малкия си балкон това лято.

Ще ви дадем някои добри идеи как да постигнете успокояваща атмосфера на балкона. Спокойствието е свързано с излежаване, така че няма как да пропуснете удобен стол или шезлонг, а може би барбарон с естесвен пълнеж. Удобното място за релаксация е задължителен елемент от мястото за разпускане. Нека разгледаме предложенията ни.

Идеи за декорация
Северният, в частност норвежки стил, е изключително популярен заради семплия и непретенциозен подход, който обаче не лишен от стил. Ако ви харесва комбинацията черно и бяло в съчетание с дърво, това е вашият стил!

Можете да добавите и завеси, за да се усамотите както виждаме на фотоса. Като цяло малкият балкон изглежда най-добре със зеленина и лека дървена мебел.

Ако пък бюджетът ви е затегнат, ето няколко приложения на еко палети, които са наистина чудесни. Човек просто ги обича тези палети, могат да се превърнат в легла, спални, дивани, масички какво ли не. Добавете малко възглавници и меки дюшеци и имате префектното място за мързелуване.

Стилният висящ от тавана стол е друго чудесно изобретение, от което можете да се възползвате ако имате малък балкон. Та кой би отказал да седне в това?

Ако пък искате да полегнете, можете дори да редекорирате старо легло, което ще заеме повечето площ, но какво от това? За любителите на книгите или излягането на слънце това би било прекрасно местенце.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.