Да, истина е! Вече можете да наемете плажната вила на Пабло Ескобар в Мексико! Едно бягство в Мексико може да има много различни форми. Разбира се, може да си мислите, че един престъпник, който се укрива отвъд границата, никога няма да бъде чут и видян отново, но не е нужно да бъдете издирван мъж (или жена), за да искате малко бягство. В духа на лукса, релаксацията и културата, хотелът Lio Malca създава перфектната обстановка за краткотрайно бягство. Casa Malca се намира в непосредствена близост до плажа в град Тулум и разполага с 35 луксозни стаи, декорирани с внимателно и специално подбрано изкуство, както и с първокласна кухня и атмосфера. Най-интересното е, че преди да е била хотелска дестинация, този имот е бил собственост на известния наркобарон – Пабло Ескобар.

Както бихте очаквали, не е била проста задачата да се купи домът на такава фигура в Мексико и по света.

През цялото това пространство посетителите ще видят произведения от Кийт Харинг, Basquiat и KAWS. Разбира се, произведенията на изкуството имат красив фон във всяка стая в хотела, проектирана и обзаведена в ярки цветове и внимателно подбрани естествени материали. Лесно е да се види художественото влияние в пространството, с цветни ателиета за хранене и големи произведения на изкуството на стената. В контраст с естествената дървесина, цветните дизайни изпъкват много повече.

Въпреки, че хотелът не е от типа all-inclusive, би било лесно да опитате всички ястия. Барът, вдъхновен от Haring, определено спира дъха и предлага невероятни коктейли – за отлично освежаване след ден на плажа.

Пресни продукти от околните райони допринасят за вкусното сезонно меню. Разбира се, никой не иска да посети Мексико, без да има възможност да опита такос. Стаите за гости започват от $450 на вечер, което е малка цена, която да платите за такъв лукс. Популярността на плажа карат новия собственик да разшири пространството до 35 стаи от оригините 9, като все още са запазени нотки от оригиналния дизайн.

Въпреки сравнително малкият размер на всяка от стаите, хотелът никога не се чувства претъпкан, дори ако всяка стая е резервирана. Плъзгащите се врати към плажа са една от многото атракции на местоположението, пълни с бял пясък и смарагдови карибски води.

Вижте и това видео, за да се потопите изцяло и пълноценно в тази вила…

Интериорът е луксозен, но екстериорът на вилата е също толкова важен и красив.

Повечето от нас никога няма да могат да изпитат такъв лукс, но тези, които го направят, ще бъдат в добра компания. Пабло Ескобар може да е правил много осъдителни неща, но е знаел как да живее.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.