Ще ви представим два апартамента със скромна площ, но невероятни цветови схеми и смел интериорен подход! Независимо дали сте любител на искрящо розовите акценти или предпочитате деликатни бонбонени нюанси, в статията ни ще откриете всичко за розовият цвят!

Първият креативен апартамент, в който влизаме ни посреща с розова, зиг-заг виеща се стълба. Тя се извива грациозно до модерен диван в сиво, пред него е разположена деликатна кръгла масичка за кафе.

Апартаментът е с площ 66 кв.м. и е тип лофт. На първото ниво откриваме просторна всекидневна, преливаща в семпла кухня. Цветовата схема на малкият дом с отворен план е неутрална- бледо сиво; бяло; дървесен цвят. Розовият цвят на стълбището е единственият ярък акцент в апартамента.

Кухнята започва с бар-плот, който  гледа към светлата всекидневна и е придружен от два плюшени високи столове- цвят пепел от рози. Тя е светла, благодарение на отвореният си фронт, който пропуска изобилие от естествена светлина.

С малко по-голяма площ от 70 кв.м, вторият апартамент е модерен прочит на класическия дизайн.

В този апартамент, ще откриете вертикално и хоризонтално цветно зониране на стените. Те са в два цвята, бледо розов и бял.

Столовете за хранене в елегантната трапезария, са в същият розов нюанс. Овалната им форма допълва усещането за кръгова композиция, а плюшената им тапицерия има същият нежен допир като кръглия килим под масата.

Кухнята изглежда величествена. Класически кухненски шкафове в меко сиво, мраморен гръб и златни елементи. Те на свой, ред са препратка към деликатните тръбни фундаменти на столовете в трапезарията.

Мебелите са с подчертано луксозно излъчване, типично за средата на миналия век. Изобилие от златни декоративни елементи. Те работят по прекрасен начин с нежните розови цветове, които са другият цветен акцент в апартамента.

Спалнята е супер елегантна, но не и липсва разкош. Лек Арт Деко стил се прокрадва, заради бледо розовият стол и златната тоалетка.

Насладете се на комбинациите с розово в интериорното лице на всеки един апартамент и си грабнете идея!

Източник:http://www.home-designing.com/small-interiors-under-70-sqm-that-will-have-you-tickled-pink-with-plans

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.