Разчупете стереотипите в съхранението на вещи у дома! Ще разпалим въображението ви, с няколко невероятни и супер практични приложения на старата дървена стълба…но, този път в нова, свежа роля! В тази статия, сме събрали всевъзможни, уникални решения, които ще придадат специфичен Рустик характер на интериора.

Дървената стълба има толкова много приложения! Писнало ви е от тежката прашна секция? Няма проблем, разпънете дървената стълба и имате прелестни рафтове за книги, които ще заместят скучната библиотека в интериора на дома!

Чудите се къде да сложите кърпите в банята? Запечатайте дървената стълба с водоустойчив корабен лак и ще се сдобиете с най- готината поставка за хавлиени кърпи в банята!

Експериментирайте и дървената стълба ще ви даде много!

Рустик цветарник е почти първото, което ни хрумва! Представете си…керамични и глинени саксии в различен размер, аранжирани деликатно върху отделните дървени стъпала на забравената в гаража дървена стълба! Ако ви писне, можете да я местите или да я сгънете и приберете обратно.

Металните стълби пък, са приятно допълнение към строгия индустриален стил! Перфектното решение за модерен интериор с  характерно излъчване.

В случай, че не ви е хрумнало, стълбата може да се употреби и в антрето, вместо закачалка за връхни дрехи. Оригинално, семпло и супер непринудено!

В Сканди стила, употребата на стълба е деликатна и доста често срещана. В него, тя замества дори шкафовете в спалнята. Ако е ниска е отлична като заместител на нощно шкафче до леглото ви.

Дървените стълби са най- разнообразни, така че се вписват прелестно в почти всякаква обстановка и интериор.

Имате възможност да боядисате дървената стълба в бяло, ако искате да освежите всекидневната например. Друг вариант е да изберете по-груба или по-деликатна конструкция, със или без метални елементи също зависи от вашите предпочитания и стил.

Ако искате нещо по-елегантно и изтънчено, изберете месингова стълба! Освен че изглежда сякаш е златна, нежната и сглобка я прави ефирен елемент от интериора на дома ви!

Източник: http://www.home-designing.com/buy-ladder-shelf-for-sale-online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.