Оранжеви, червени, жълти, земни и дори златисти оттенъци, ще направят дома ви най-уютното място тази есен. Дори бегла комбинация от тези цветове може да ви накарат да се почувствате топло и приятно. Знаем че цветовете в топлата гама имат почти магични свойства, когато говорим за уют и приветлива, по-интимна  атмосфера.

Ако искате да поканите есента у дома и да преобразите дома си с помощта на топлите цветове, имаме няколко неустоими предложения. Разгледайте есенните концепции в интериора на този апартамент, които ще ви послужат като гид в декорацията.

Оформете своя огнена спалня, уютна всекидневна или трапезария в топли земни цветове.

Апартаментът, който ще посетим се намира в Киев, Украйна и е с площ 123 кв.м. Погледът ни веднага е привлечен от огнено червеният стол и златисто кафявият диван във всекидневната. Килимът, оформящ къта за релаксация е със същите червени и златни акценти.

Топлината е във всеки ъгъл на този дом- вертикалната камина, дървата за огрев, чудният кът за четене…всичко това ви дава перфектната всекидневна с есенно излъчване.

Стените са решени в бяло, но благодарение на отвореният му план, топлина внасят ярко червените акцентни стени в коридора, които са видими от хола.

Голяма картина на съвременен автор, добавя топъл акцент върху снежно бялата стена.

Антрето е в наситено керемидено-червено, което му придава дълбочина. Топлата драматична атмосфера е подсилена от високата мебел- тип помощна маса и табуретка с ярка тапицерия.

Кухнята и трапезарията са в светло дърво, всъщност същият тон в който е дървеният паркет. Това им придава почти пустинно усещане и ги потапя в една обща интериорна тема.

Темата с естественото дърво продължава и на просторната тераса. Тук, тя е продължена с плетени масички и зелени саксийни растения, което носи леко екзотично, островно усещане.

Зад стъклена преградна стена, откриваме окъпаната в топли цветове спалня!

Стените са в керемидено червено, а в малко по-тъмен вариант на цвета, величествено се издига таблата зад спалнята. Тази наситена топлина е балансирана с бяло и флорални елементи.

Източник:http://www.home-designing.com/warm-tone-interior-design-guide

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.