Когато стане дума за празнична украса винаги търсим нещо малко по-нестандартно или интригуващо…нещо, което да събуди обстановката и да постигне „Уау“ ефект у гостите. Вярвате или не, има трикове с които ще постигнете максимален ефект с минимални усилия!

Елхичка от прегъната салфетка.

Красивите чинии са първият елемент в тази подредба и декорация. Следващата ви стъпка е да намерите платнени салфетки, от материал който ви харесва и да ги прегънете ефектно- във формата на коледна звезда или елха.

Стъклени буркани

Това е адски лесна декорация! Материалите за която, може да съберете от близкия парк или задният двор на къщата ако имате такава. А в обемни буркани можете да сложите всичко- мъниста в бяло и червено; клонки; шишарки…всичко, което ви хрумне!

Коледни шапчици и захарни пръчки

Ако сте известни с чувството си за хумор, проявете го и в декорацията на коледната трапеза! Снабдете се с захарни пръчици в червено и бяло и задължителните коледни шапки! Тази коледна декорация ще зарадва най-малките по наистина паметен начин!

Ретро зимна приказка

Тук централна роля имат дървените елементи, засилващи Рустик излъчването на декорацията. Постарайте се, освен задължителните цветови комбинации, да добавите карирана покривка, ленени платнени салфетки, керамични съдове с весели шарки, дори някоя дървена щайга би свършила чудна работа в този контекст.

Сребристи звънчета и свещи

Звънчетата са абсолютният хит сред  коледните акценти! Бляскави, деликатни и супер празнични- с тяхна помощ и няколко изящни свещи, можете да свършите чудеса за празничната маса!

5-минутна естествена гирлянда

Елегантната комбинация, която ще ви предложим е шеметно лесна за изпълнение и невероятно ефектна. Компонентите са:  червени боровинки или друг червен зърнест акцент; свежа зеленина- клонки от ела или бор и най- обикновени интериорни свещи.

Едва ли можем да ви опишем колко пленителна смесица от аромати ще получите в цялата трапезария! Смолистото ухание на бор в комбинация с канелени свещи или аромат на сладки са само част от идеите…истинска коледна приказка!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.